Video grozav! Tocmai am primit niște p2np și aproape gata de plecare, trebuie doar să obțin niște acid sulfuric și niște Hg. Vorbesc cu furnizorul despre niște Hg și am o întrebare pentru voi, pot obține nitrat și clorură de mercur, care ar trebui să iau? Clorura este mai ieftină decât nitratul, așa că presupun că ar fi mai bună, dar va dura o viață întreagă, așa că nu mă deranjează să investesc în ceva mai bun (45 $ pentru clorură și 70 $ pentru nitrat).
De asemenea, acidul sulfuric pur nu este disponibil pentru public acolo unde mă aflu, cred că pot obține 60% produse de curățare, credeți că aș putea fierbe / distila acest lucru până la un procent bun sau ar trebui să mă străduiesc mai mult să cumpăr produsul 95%?
De asemenea, am un balon conic cu fund plat de 5000 ml și unul de 2000 ml, cât de mult aș putea folosi?
De asemenea, aș putea folosi o damigeană de sticlă (21L sau 11,5L) și o baie de gheață și să fac 100g în condiții de siguranță? sau ar fi greu să lucrez cu aceasta/nu pot face față reacției exotermice?
Vă mulțumesc pentru timpul acordat, La mulți ani!