Aveți întrebări?

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
In my scenario
Ordered goods is not what was offered
Typical Cases here are d-meth offered
Received something not d-meth

I'll asking for some stats from escrow
how is this resolved​

Then is case worse bcz if seller has 20
Positive reviews I'll be as troublemaker and it already happened to me in , it was two x samples both not meth

But In reviews was that stuff perfect revived
/Wasn't meth but they telling it is/

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,386
Deals
1
Deci ați primit 2 probe mdma când vă așteptați la meth? Doar pentru a fi clar, acestea nu au fost mostre gratuite? ați plătit pentru ele? să vedem imaginile aveți dreptate sau nu. Ar trebui să fie clar de spus

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
nicio substanță chimică necunoscută de 2x2g /nu ar trebui să fie întâlnită./ pe care obișnuiam să o fumez
dar nu a avut niciun efect, cu excepția transpirației ușoare.

amuzant este că nu am scris recenzie pe ea
dar un alt utilizator a scris
și este foarte mulțumit de asta. El minte.
Vânzătorul a confirmat că a primit același material ca și mine.

MrHyde

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
"Bună ziua, sunt un fost membru al platformei BB și aș dori să încep să vând ca producător. Ce funcționari ar trebui să contactez în ceea ce privește contul meu anterior și vânzarea ca producător pe forum? Sau pot ei să mă contacteze?

"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,386
Deals
1
Nimeni. Protejați-vă identitatea. Conectarea vechiului cont nu vă va aduce beneficii, dar dacă vechiul dvs. cont este activ, ar fi trebuit să contactați administratorul în prealabil pentru a fi aprobat să aveți un al doilea cont HEISENBURG și Garaday sunt administratorii. Pentru a începe ca vânzător mergeți pe piață și în partea de sus cresteți o listă. Urmați regulile și trimiteți-o spre aprobare. Listarea nu este simplă, are mai multe părți obligatorii care trebuie îndeplinite. Citiți regulile pentru mai multă claritate

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,386
Deals
1
@Litioned, vei avea nevoie de dovezi. Acesta este un rezultat al unui test de laborator. Totuși, înainte de a cheltui bani pe acesta, puneți o picătură de acid sulfuric pe el. Dacă devine portocaliu, nu aveți niciun caz, nu vă irosiți banii pe un test de laborator

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Nu cred că am nevoie de dovezi ... prof de laborator este scump
pur și simplu materialul nu este cel declarat de vânzător
Am marquis de la protest
dar reacționez puțin .. nu sunt sigur
Cred că cuvântul clientului trebuie să fie auzit.
Dacă cineva crede că mint, să-mi spună de ce.
Caut un furnizor bun pentru a putea comanda atunci când am nevoie.
și nu asta ...
pentru că am întrebat înainte să mă uit la ce am scris
nici un răspuns de la administratori
și acum mă confrunt cu exact situația pe care am menționat-o ..
aghr

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,386
Deals
1
Litioned, persoana de la care ați obținut-o, dacă a făcut-o, este un expert. Din câte știm noi, ar putea fi prima dată când o încerci. Dacă sunteți un expert, atunci ne puteți convinge că aveți dreptate, dar altfel sentimentele, gândurile și emoțiile nu sunt dovezi imperative ale vreunei greșeli. Ați primit un produs fizic, deci aveți nevoie de dovezi fizice că nu este ceea ce ați comandat. Acesta este modul general de acțiune al întregii lumi. Dacă dați în judecată pe cineva, aveți nevoie de dovezi, dacă doriți o rambursare, aveți nevoie de dovezi. Fără dovezi, este o presupunere și nu are nicio valoare

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
așa că voi fi bucuros să vă lămuresc
dovezi ok
dacă mi-a trimis levo meth sau alt aspect cristalin atunci marqis și majoritatea testelor vor fi pozitive
deci doar laborator dar este posibil de asemenea au deschis recent un centru de testare aici așa că voi afla dacă ei sunt capabili să identifice d-l
Voi scrie acolo.

ceea ce spui aici este părerea ta
dar tu nu ești administrator și el va judeca asta

dar ai văzut postarea de mai sus?
toată lumea vorbește despre cum te protejează escrow-ul
dar aproape nimeni nu a discutat această situație acolo
și asta mă surprinde un pic că este motivul pentru care eu întreb!

în același timp, chiar mă enervează faptul că oamenii promit o revizuire a produsului
/ prima dată când au primit ceva au spus că e de rahat
Știu că vânzătorul a trimis produse noi și că va scrie o recenzie din nou a trecut mult timp și utilizatorul încă nu a scris
i-am scris chiar și un PM și încă niciun răspuns

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,386
Deals
1
Ceea ce spun eu este un fapt. Adevărat, nu sunt administrator și nu reprezint acest site ( de fapt, reprezint) nu reprezintă OPINIA admjn, asta este adevărat. Voi face o notă că numai Dumnezeu vă poate judeca acum, deoarece orice nu vă place este fals.

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
este o interpretare greșită din partea dvs.

citiți și numărați cazurile pe care le descriu

a primit ceva care nu corespundea cu efectele cunoscute ale substanței

toată lumea vorbește despre neprimire și alte rahaturi, dar cea mai importantă situație este să primești ceva care nu face nimic, asta nu se discută aici, deci
Îi întreb pe administratori dacă sunt în măsură să furnizeze unele date despre asta
și despre situații de genul acesta

nu vă place? Nu spun că nu-mi place, spun că nu face nimic și că sunt oameni care scriu recenzii fals pozitive

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,386
Deals
1
Știu și există vânzători care escrochează selectiv persoane pe care cred că nu le vor cunoaște sau nu sunt capabili să le atragă atenția. Există cumpărători care înșală vânzătorii prin forțarea lor cu amenințări la adresa reputației lor, recenzii proaste și lucruri similare. Acest lucru este valabil pentru fiecare piață de la drumul mătăsii și fiecare piață îl gestionează într-un thier propriul mod, dar theres nu scapă de dezavantajele de a cumpăra droguri pe care nu le puteți vedea / deține. Atunci când iau în considerare aceste lucruri, administratorii sunt ca judecătorii. Ei ascultă mărturiile și interpretează regulile și nu poate fi perfect. În primul rând, majoritatea piețelor permit unui vânzător să își stabilească propriile reguli în ceea ce privește rambursarea/restituirea. Deci, un cumpărător trebuie să se asigure că le citește și este de acord. Este implicit că sunteți de acord dacă faceți clic pe butonul de cumpărare.mif youundontnagree, cumpărați marfa în altă parte. Multe piețe finalizează automat o afacere pentru a com la cumpărători nu finalizează și unele sunt setate să o facă atât de repede, că este înainte de a primi produsul. Aceasta este o regulă sucky în opinia mea, dar ifnyou uita la ea din perspectiva vânzătorilor este mai bine. Unul dintre vânzătorii de aici a așteptat 3-4 zile după ce pachetul a fost marcat ca fiind livrat înainte de a lua măsuri pentru a-și primi banii. Mthe bhyer nu a fost, probabil, de gând să finalizeze, el, probabil, nici măcar nu a realizat că trebuie să. Să fii corect este greu, ai putea spune că nu este posibil. Ceea ce poți face ca și cumpărător este să documentezi evsrytning ce faci până când ai apăsat pe finalizare, astfel încât, dacă ceva nu merge bine, poți fi mai convingător decât vânzătorul, dintre care unii au 10.000 de vânzări și niciun litigiu pierdut. Nu veți convinge administratorul că aveți dreptate și că vânzătorul greșește atunci când vânzătorul are un istoric de 10.000 de evenimente și niciun litigiu pierdut și probabil că vorbește zilnic cu administratorul. Dacă speri să îl convingi pe admin, va trebui să dovedești că ești chiar familiarizat cu subiectul. El nu știe ce știți voi, așa că fiți pregătiți să vă calificați educația și experiența pe acest subiect. Abia atunci poate să prezinte un caz. Aceste arbitraje sunt practic la fel ca sistemul judiciar, iar rezultatul unui litigiu se bazează pe faptul că îl veți judeca pe pârât. Tot ce am încercat să fac aici a fost să aplanez lucrurile și să vă ajut să înțelegeți acest lucru. Nu, nu îl reprezint pe HEISENBURG, dar am cunoștințe și experiență cu el și cu administratorii de pe alte câteva piețe și voi pune banii mei pe masă, iar pariul meu este că nu veți primi nimic înapoi. Motivul este că nu v-ați dovedit cazul nici măcar un pic. I sypathise cu tine, ive pierdut bani în mai multe ocazii prea Probabil $ 1000 anul trecut. Dacă nu am un caz convingător, îi trimit vânzătorului un mesaj în care îi spun "Du-te dracului", apoi îi dau banii, pentru că nu pot câștiga și văicăreala e urâtă

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
vă mulțumesc pentru comentariul dumneavoastră,

cred că îmi voi primi banii înapoi, sunt sigur de asta

voi testa proba într-un laborator de chimie

și voi primi rezultatele în termen de 14 zile și voi încerca să le trimit luni.

spiritualfrequency

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
17
Pot să mă alătur echipei de testare? Fac feedback detaliat cu fotografii dacă doriți etc

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,969
Deals
666
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/help/free-samples/

zyzz

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Puteți explica sinteza acidului succinic etc., nevoie urgentă

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Merită să cumpărați o traducere gata făcută

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Punctele de fierbere sunt diferite. Îl puteți măsura și verifica ce substanță aveți.

218 și respectiv 239*C

View previous replies…

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Am acces limitat la echipament în acest moment, deci nu pot verifica punctul de fierbere. Nu prea sigur nici cum pot face acest lucru..

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Verificarea densității este ceea ce mă gândeam și eu..apreciez orice modalitate rapidă de a o face

NieDoswiadczony

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
2
bună ziua, cât ulei A se poate obține din sinteza descrisă, mă refer la sinteza P2NP folosind AL/Hg pentru 10 g de P2NP

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
871
Din 10 g de p2np se vor obține aproximativ 8 g de sulfat de amfetamină pur