Știu și există vânzători care escrochează selectiv persoane pe care cred că nu le vor cunoaște sau nu sunt capabili să le atragă atenția. Există cumpărători care înșală vânzătorii prin forțarea lor cu amenințări la adresa reputației lor, recenzii proaste și lucruri similare. Acest lucru este valabil pentru fiecare piață de la drumul mătăsii și fiecare piață îl gestionează într-un thier propriul mod, dar theres nu scapă de dezavantajele de a cumpăra droguri pe care nu le puteți vedea / deține. Atunci când iau în considerare aceste lucruri, administratorii sunt ca judecătorii. Ei ascultă mărturiile și interpretează regulile și nu poate fi perfect. În primul rând, majoritatea piețelor permit unui vânzător să își stabilească propriile reguli în ceea ce privește rambursarea/restituirea. Deci, un cumpărător trebuie să se asigure că le citește și este de acord. Este implicit că sunteți de acord dacă faceți clic pe butonul de cumpărare.mif youundontnagree, cumpărați marfa în altă parte. Multe piețe finalizează automat o afacere pentru a com la cumpărători nu finalizează și unele sunt setate să o facă atât de repede, că este înainte de a primi produsul. Aceasta este o regulă sucky în opinia mea, dar ifnyou uita la ea din perspectiva vânzătorilor este mai bine. Unul dintre vânzătorii de aici a așteptat 3-4 zile după ce pachetul a fost marcat ca fiind livrat înainte de a lua măsuri pentru a-și primi banii. Mthe bhyer nu a fost, probabil, de gând să finalizeze, el, probabil, nici măcar nu a realizat că trebuie să. Să fii corect este greu, ai putea spune că nu este posibil. Ceea ce poți face ca și cumpărător este să documentezi evsrytning ce faci până când ai apăsat pe finalizare, astfel încât, dacă ceva nu merge bine, poți fi mai convingător decât vânzătorul, dintre care unii au 10.000 de vânzări și niciun litigiu pierdut. Nu veți convinge administratorul că aveți dreptate și că vânzătorul greșește atunci când vânzătorul are un istoric de 10.000 de evenimente și niciun litigiu pierdut și probabil că vorbește zilnic cu administratorul. Dacă speri să îl convingi pe admin, va trebui să dovedești că ești chiar familiarizat cu subiectul. El nu știe ce știți voi, așa că fiți pregătiți să vă calificați educația și experiența pe acest subiect. Abia atunci poate să prezinte un caz. Aceste arbitraje sunt practic la fel ca sistemul judiciar, iar rezultatul unui litigiu se bazează pe faptul că îl veți judeca pe pârât. Tot ce am încercat să fac aici a fost să aplanez lucrurile și să vă ajut să înțelegeți acest lucru. Nu, nu îl reprezint pe HEISENBURG, dar am cunoștințe și experiență cu el și cu administratorii de pe alte câteva piețe și voi pune banii mei pe masă, iar pariul meu este că nu veți primi nimic înapoi. Motivul este că nu v-ați dovedit cazul nici măcar un pic. I sypathise cu tine, ive pierdut bani în mai multe ocazii prea Probabil $ 1000 anul trecut. Dacă nu am un caz convingător, îi trimit vânzătorului un mesaj în care îi spun "Du-te dracului", apoi îi dau banii, pentru că nu pot câștiga și văicăreala e urâtă