Am nevoie de asistență și un pic de ajutor cu privire la următoarele:
1. Dacă reactivii pe care i-am utilizat ar putea avea implicații negative asupra produsului și, în caz afirmativ, cum să le remediez în timpul izomerizării CBD în canabinoizi psihoactivi.
2. Subprodusul pe care l-am obținut
3. Calcularea potenței produsului final.
1) Mai întâi am înmuiat aproximativ 5g CBD skunk (8%CBD) cu 100ml Propan-2-ol (izopropanol)
în interiorul unui recipient de sticlă cu capac și am pus la congelator timp de câteva ore, de asemenea, am agitat recipientul de sticlă de câteva ori pentru a extrage tricomele. După ce am congelat recipientul, am turnat cele 5 g de flori de CBD amestecate cu Propan-2-ol într-un alt recipient de sticlă (astfel încât să nu apară probleme în baia de apă de 70°c). Înainte de a adăuga recipientul de sticlă în baie, am pus aproximativ 100 ml de acid acetic (32% vol).
În timpul băii de apă, am adăugat un alt capac peste capacul recipientului de sticlă. Am folosit al doilea strat pentru a plasa cuburi de gheață, astfel încât să comprim și să răcesc vaporii până când aceștia au căzut din nou în amestec. După sesiunea de reflux trebuia să separ acidul de propanol, dar nu am putut face rost de apă alcalină, așa că am folosit doar apă regularitet saturată cu natron ca să fac apa mai bazală, făcând pH-ul să crească.
2) Solvenții au făcut o reacție, lăsând un strat de culoare maro/roșcată în partea de sus, și un laver pal pn partea de jos. Presupunând că acidul a absorbit natronul, am separat cele două straturi. Cu toate acestea, la uscare, soluția pe care am separat-o s-a transformat în roci și fulgi cu o culoare portocalie gourgeos, roșu deschis, dar care nu este ulei... Ce este acest lucru și poate ar fi periculos de a pune într-o pastilă ca un comestibil de exemplu? Sunt destul de sigur, sa rămas peste natron, cu toate acestea am vrut doar să aud cel mai inteligent forum de pe pământ despre asta oricum pentru a fi sigur și poate învăța câteva lucruri.
3) Sunt destul de experimentat în fabricarea concentratelor, însă calcularea potenței este un pic dificilă. Există vreo ecuație matematică pentru acest lucru și există vreo diferență în ceea ce privește determinarea procentelor de potență? Și ecuația diferă dacă, de exemplu, produsul este fabricat din izomerizarea CBD?
Cele mai bune salutări, Otcavians a pierdut legiuni.