- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
Dragi utilizatori ai forumului BB!
Acum câteva zile, am împlinit 2 ani! Am muncit mult în doi ani, echipa noastră mică, dar foarte unită, a muncit din greu în fiecare zi pentru a se asigura că forumul este moderat aproape instantaneu și că se adaugă zilnic conținut nou util. Am experimentat, uneori am adăugat noi caracteristici, alteori le-am eliminat. În conformitate cu politica noastră, nu am luat bani pentru afișarea anunțurilor dvs. în piață și nu avem planuri să facem acest lucru. De asemenea, am retrăit mai multe blocări ale canalului nostru YouTube. În cele din urmă, canalul nostru principal a fost blocat la marca de 30.000 de abonați.
Astăzi, putem spune cu încredere că suntem cel mai bun forum din nișa noastră. Pe BB Forum, puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru producerea celor mai populare substanțe psihoactive la orice scară, chiar și industrială. Mai mult, toate aceste bunuri pot fi comandate anonim, folosind sistemul BB Escrow. În plus, puteți obține sfaturi profesionale de la experții noștri și, în cel mai scurt timp posibil, să înființați o producție completă, să organizați vânzarea produselor dvs.
În prezent, forumul este vizitat de peste 6000 de vizitatori unici în fiecare zi! Și această cifră crește în fiecare zi. De fapt, doar 5% din vizitatorii unici sunt utilizatorii noștri. Acest lucrueste de așteptat, deoarece tot conținutul este disponibil în mod egal atât vizitatorilor înregistrați, cât și oaspeților care vizualizează forumul fără înregistrare.
Astăzi, reprezentăm câteva schimbări pentru a încuraja înregistrările și implicarea mai profundă a publicului, după cum urmează.
Astăzi, putem spune cu încredere că suntem cel mai bun forum din nișa noastră. Pe BB Forum, puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru producerea celor mai populare substanțe psihoactive la orice scară, chiar și industrială. Mai mult, toate aceste bunuri pot fi comandate anonim, folosind sistemul BB Escrow. În plus, puteți obține sfaturi profesionale de la experții noștri și, în cel mai scurt timp posibil, să înființați o producție completă, să organizați vânzarea produselor dvs.
În prezent, forumul este vizitat de peste 6000 de vizitatori unici în fiecare zi! Și această cifră crește în fiecare zi. De fapt, doar 5% din vizitatorii unici sunt utilizatorii noștri. Acest lucrueste de așteptat, deoarece tot conținutul este disponibil în mod egal atât vizitatorilor înregistrați, cât și oaspeților care vizualizează forumul fără înregistrare.
Astăzi, reprezentăm câteva schimbări pentru a încuraja înregistrările și implicarea mai profundă a publicului, după cum urmează.
1. Eliminăm posibilitatea de a achiziționa statusuri plătite (premium și sponsor)
2. De acum înainte, toate statusurile vor fi emise automat și trebuie câștigate.
În modimplicit, toți utilizatorii proaspăt înregistrați vor primi statutul "Membru nou"
Dacă utilizatorii rămân cu noi mai mult de 30 de zile, arată puțină activitate pe forum în acest timp, statutul lor va fi schimbat în "Membru".
Mai departe, dacă "membrul" continuă să folosească forumul și arată mai multă activitate în următoarele 30 de zile, atunci acest utilizator va primi statutul de "Rezident".
Statusurile "Membru nou", "Membru", "Rezident" sunt necomerciale, astfel încât utilizatorii cu aceste statusuri vor avea o inscripție specială "Nu cumpărați de la mine". Utilizatorii necomerciali nu au voie să își publice în mod deschis informațiile de contact, am introdus această regulă pentru a minimiza posibilele fraude.
3. Introducem un sistem de evaluare a vânzătorilor. Împărțim vânzătorii în trei categorii.
"Vânzător nou" - Pentru a obține acest statut, este suficient să vă declarați intenția de a face comerț pe forum (prin plasarea anunțului dvs. în Piață sau Listare, sau prin deschiderea unui birou de reprezentare în secțiunea comercială a forumului). Deasemenea, vânzătorilor noi nu li se va permite să își publice contactele.
"Vânzător" - Pentru a obține acest statut, trebuie să oferiți cel puțin 3 mostre gratuite, să aveți cel puțin 3 tranzacții de succes prin sistemul nostru de escrow, să obțineți cel puțin 3 recenzii.
"Vânzător producător" - Avem aceleași cerințe pentru producători ca și pentru vânzători, dar în plus, producătorii trebuie să dovedească experților forumului existența propriului laborator, calificarea personalului de laborator, să furnizeze informații despre metoda de sinteză a substanței pe care o produc.
4. Grupurile vor fi desființate în următoarele două săptămâni. Această decizie se datorează faptului că utilizatorii și-au creat grupurile, au postat acolo informații și contactele lor și nici măcar nu au mai apărut pe forum, nu au manifestat nicio activitate și nu au participat la viața comunității. În următoarele două săptămâni, toți utilizatorii care au avut grupuri comerciale vor putea deschide gratuit un birou de reprezentare comercială în secțiunea comercială a forumului. În plus, vom introduce o taxă de închiriere de 50$ pe lună. Această măsură este necesară pentru ca reprezentanțele vânzătorilor, care nu sunt activi, să fie închise automat.
5. Nu vom aplica regula privind interzicerea publicării contactelor vânzătorilor, care au început activitatea comercială pe forum înainte de această zi.
Utilizatori, vă reamintim că orice tranzacție merită să se realizeze folosind sistemul escrow. Nu furnizați datele dvs. personale, cum ar fi e-mailul, rețeaua socială și contactele de messenger pentru comunicare cu niciun utilizator de pe forum. Siguranța dvs. este în propriile mâini!
Salutări, Administrația forumului BB.
Last edited by a moderator: