- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37
Un lucru destul de important despre pervitina cehă care utilizează toluen. Pe străzile cehești se obține prin 90% chestii umede care conțin toluen. Acest lucru face efectul de "căldură rapidă" la aplicare. Cu cioburile de metamfetamină se simte "înțepătura" din cauza HCL. Pervitina cehă conține, de asemenea, multe resturi dezechilibrate (producătorii de aici nu dau doi bani pe puritate) ... cum ar fi iodul și uneori acidul din celulele bateriilor. (Acest lucru poate dăuna vieții!)
+Este, de asemenea, comun ați găsit "rahat maro supraîncălzit", care vă poate ține pentru mult timp...
Czech pervitin nu este despre puritate, dar oricum puteți simți de suficient de rapid decât 90% + meth.
Meth-ul pur este neted. Pervitin este ca un șmirghel ascuțit.
Am luat multe tipuri de metamfetamină. Rahatul ceh este mai nebunesc și, de asemenea, mult mai periculos.
Dependenții de droguri cehi de obicei nu vor cristale pure, pentru că nu se simt bine.
Abia acum am cristale din Olanda, amicii nu au destul...
+Este, de asemenea, comun ați găsit "rahat maro supraîncălzit", care vă poate ține pentru mult timp...
Czech pervitin nu este despre puritate, dar oricum puteți simți de suficient de rapid decât 90% + meth.
Meth-ul pur este neted. Pervitin este ca un șmirghel ascuțit.
Am luat multe tipuri de metamfetamină. Rahatul ceh este mai nebunesc și, de asemenea, mult mai periculos.
Dependenții de droguri cehi de obicei nu vor cristale pure, pentru că nu se simt bine.
Abia acum am cristale din Olanda, amicii nu au destul...
- Reaction score
- 3
De asemenea, pervitin este un nume de marcă al metamfetaminei utilizate de wehrmacht
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 37