- Reaction score
- 3
Sunt începător în acest domeniu, pot să-mi prepar propriul psihedelic, cum ar fi psilocybe, LSD, mdma? ceva de genul acesta
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Reaction score
- 708
Cele mai simple substanțe psihedelice pentru sinteză sunt mescalina și TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Interesant, nu m-am uitat niciodată la sinteza mescalinei, dar este cam ciudat, fiind cel mai simplu psihedelic de fabricat, că nu se vede prea mult pe dealerii de pe stradă.
Mescalina mi s-a părut una dintre cele mai greu de procurat molecule. Sincer să fiu, nu am putut să o găsesc acum 10 ani, așa că am început să cultiv și să colecționez cactuși activi pe atunci. Am o grădină de cactuși destul de bolnavă și am provizii nelimitate din medicamentul meu preferat.
Presupun că, fiind cel mai simplu psihedelic, procurele sunt destul de greu de obținut, ceea ce o face o substanță mai rar întâlnită?
Mescalina mi s-a părut una dintre cele mai greu de procurat molecule. Sincer să fiu, nu am putut să o găsesc acum 10 ani, așa că am început să cultiv și să colecționez cactuși activi pe atunci. Am o grădină de cactuși destul de bolnavă și am provizii nelimitate din medicamentul meu preferat.
Presupun că, fiind cel mai simplu psihedelic, procurele sunt destul de greu de obținut, ceea ce o face o substanță mai rar întâlnită?