Care este intervalul de timp privind probele pentru cei care au primit unele? Preferabil un receptor de probe din SUA. A fost o săptămână proastă, astfel încât orice știri primite pentru luna viitoare ar fi în valoare de lectură pentru a pune un zâmbet pe fața mea. Hell chiar acum, chiar și un comentariu răspunde la acest post m-ar face să mă simt mai puțin singur. Nu-ți face griji.... Sunt doar probleme de fete....
Facem tot ce ne stă în putință pentru a vă furniza eșantioane cât mai curând posibil, băieți De asemenea, nu ești singur frate Bucură-te de comunitatea noastră în timp ce îți aștepți propriul lucru dulce
Am primit eșantionul meu astăzi 4-mmc și este epic! Mai bine decât atunci când obișnuiam să o fac bk 2010 lucruri am fost obtinerea a fost în mod evident bashed ca aceasta este o galben / maro în cristale bigish culoare. Imediat ce am deschis punga, mirosul acela, deși miroase a pipi de pisică, mi-a adus aminte. Done 100mg linie și sunt buzzing!! Va fi def obtinerea mai mult și eu sunt 100% sigur că nimic chiar aproape de acest lucru este despre peste aici. Va multumesc baieti. 1 dragoste pace și unitate