Nu aș numi btcboss2022 un escroc, cel puțin nu în mod intenționat. De fapt, cred că încearcă cu sinceritate, dar există o problemă. Metodele descrise aici pe forum sunt de fapt arbitrare, să spunem că este o chestiune de șansă care stereoisomere cristalizează primul și acesta va fi în exces în sarea formată. Poate fi d- o dată și l- data următoare și da, 70 la 30 este exact ceea ce se obține în acest mod. Acum, dacă nu aveți un polarimetru pentru a verifica singur rotația optică (ușor), atunci obțineți cristale frumoase și, deoarece videoclipurile și postările de aici susțin întotdeauna că vor fi doar d-, vă gândiți "Grozav! Cristale! Trebuie să fie d-Meth!".
De aceea cred că este greșit să numim btcboss2022 un escroc, dacă nu vă rambursează sau nu vă oferă materiale utile, ei bine, asta ar fi altceva.
Și, desigur, este un fapt evident că nu veți putea cumpăra d-Meth de bună calitate, să spunem 85% sau mai mult d- pentru mai puțin de 30 €/g și asta pentru kg. Deoarece efortul și costurile de producție sunt foarte mari și orice preț mai mic nu are niciun sens din punct de vedere economic.
Același lucru este valabil pentru orice drog sintetizat în laboratoare clandestine. Dacă cineva deține o uzină chimică, atunci poate produce toate acestea pentru aproape nimic, la o calitate excelentă. Acest lucru a fost dovedit cu Imhausen XTC în anii '80, cele mai bune pastile MDMA care au apărut vreodată pe piață.
Dacă cineva este interesat să facă un tutorial video sau cu imagini despre cum să verifice (aproximativ) rotația optică prin mijloace foarte simple disponibile pentru toată lumea, trimiteți-mi un PM și îi voi furniza ceea ce trebuie să știe, doar că nu am nici timp, nici nervi pentru asta.
De asemenea, nu-mi place că se face să pară că chinezii sunt mai des escroci decât alții, nu este adevărat. Mi s-a părut că chinezii sunt oameni de afaceri destul de onești, cu singurul dezavantaj că nu poți obține niciodată o rambursare, deoarece preferă să moară decât să dea banii înapoi. Dar sunt destul de dispuși să compenseze în cazul în care este necesar. Escrocii sau hoții și tâlharii adevărați pot fi găsiți în Nigeria (desigur), în Africa de Sud (nu negrii), în toate țările arabe (nemusulmanii sunt întotdeauna interesați) și în Australia (fiecare criminal se crede Ned Kelly renăscut).
Lista este absolut subiectivă, dar așa cum este de către mine, ea este declarată evanghelie