Cum ați auzit de noi? Este important pentru noi.

THeCavalry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Am întrebat un tip pentru un loc pentru a pune un fel de întrebări în tor2door, dar apoi mi-am dat seama că există un link către site-ul de pe directorul darknetlive

savantmic

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Am salvat o listă cu .onion pe PC-ul meu și astăzi m-am gândit să văd dacă vreuna dintre ele este bună. Primul pe care l-am încercat a fost acesta. Cred că acesta este cel mai bun loc pe care l-am vizitat vreodată pe Tor. Am multe întrebări, așa că sper că unii dintre voi au răbdare.

Code_6

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Am găsit forumul pe net clar într-un site de listare dark web. Sper că nu este un honeypot, pare destul de nou, cu puțini membri.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Bună ziua. Ce produceți? Aveți un catalog de produse și prețuri? Îmi puteți trimite aceste informații prin mesaj privat?

Last edited by a moderator:

caos420

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Am venit peste multe timp de cercetare despre sinteza noids pe dread ... mult timp pentru a găsi acest loc și impresionat cu toate thx pentru toți contribuitorii

holesingroin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
numele dumneavoastră vă precede, domnule. Toată lumea a auzit de dumneavoastră. m-am întors de pe Lună și am auzit numele dumneavoastră chiar acolo sus! am patinat prea mult timp prin locuri umbroase

Elron

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
am văzut anunțul dvs. pe justkill mă bucur că l-am găsit acesta este genul meu de forum!!!