Cum doriți ca vânzătorii să vă utilizeze site-ul?

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Așadar, mă plătesc pe mine și eu fac postarea pentru ei?

Îi fac să plătească pentru a avea un cont pe site-ul meu? Sau îi las să aibă un cont gratuit, apoi le percep o mică taxă atunci când cineva cumpără de la ei?

Aș face-o o taxă unică sau o taxă lunară ( pentru cumpărarea unui cont )

Știu că probabil toate acestea sunt cunoștințe de bază, dar nu am mai făcut asta până acum.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Fiecare afacere are problemele sale, iar dacă aveți o soluție la oricare dintre ele, veți deveni foarte solicitat.
Există probleme în comerțul cu droguri:
- Tehnici de sinteză
- Obținerea reactivilor
- Distribuția.

Ne-am angajat să rezolvăm toate cele trei probleme, în curând vom fi capabili să rezolvăm aceste probleme aproape fără întârziere.
Dacă scopul dvs. este doar să faceți bani și copiați modelele altora, atunci șansele dvs. de succes tind spre un minim.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
V-am răspuns corect. Am înțeles care este subiectul întrebărilor tale, vrei să începi o afacere online cu medicamente pentru a face bani. Dorința dvs. de a face acest lucru este motivată doar de ideea că comerțul cu droguri este profitabil în sine. Aceasta este o concepție greșită. După cum a spus unul dintre utilizatorii noștri, este un hobby costisitor.
Vă sfătuiesc să faceți un efort pentru a învăța elementele de bază pe cont propriu, apoi veți înțelege ce am vrut să spun în mesajul de mai sus.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
întrebările mele se refereau doar la modul în care ar trebui să permit vânzătorilor să-mi folosească site-ul și care ar fi cea mai bună opțiune pentru a primi bani, nu am vrut să sune ca și cum aș fi interesat doar de bani, pot învăța multe lucruri din asta dacă o fac bine

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
@GrumpyPenis ți-a răspuns la întrebare, da.
Categoria "Distribuție" se referă la comercializarea produsului dvs. și nu vă putem oferi o hartă sau ceva de genul, trebuie să studiați și să o faceți pe cont propriu, oamenii nu își vor arăta procesul într-un forum, adică la o opțiune originală și sigură.

Întotdeauna puteți utiliza piețele de încredere și creați un cont, btw, vă recomand să o faceți oricum ca un test și să citiți echipele.
goodlucky