Am descoperit BB Forum acum 3 zile datorită pieței Black Pyramid și suportului lor foarte prietenos la care m-am alăturat în urmă cu aproximativ o lună.
În primul rând: vă mulțumesc amândurora pentru că ați adus puțină prospețime în acest domeniu care este darknet-ul.
În al doilea rând și nu în ultimul rând, atunci când majoritatea oamenilor le place să păstreze simplu ( și urât de cele mai multe ori ) din cauza slabe de codificare sau de proiectare sills sau pur și simplu pentru că sunt doar prea leneș pentru a undettake upgrade-ul necesar, acești tipi dubla-up cantitatea de efort și ghici ce: se arată! în fiecare aspect!
Big-Up pentru tine Heinsenberg și Amenhotep pentru munca excelentă.
În măsura în care am putut încerca (am un total de 8 comenzi finalizate), piața este extrem de rapidă, imagini, căutare, profil, membru și pagina de produs se încarcă în cel mai scurt timp.
Îmi place foarte mult sistemul de check out, precum și dinamismul fără utilizarea Java. Este genial.
Designul este de asemenea impecabil ( bine, sunt de acord că am fost întotdeauna un mare fan al culturii Egytpian pentru partea mea... )
Când alte piețe se simt vechi și plictisitoare și, de obicei, conduse de aceeași echipă din nou și din nou, ai efectuat într-adevăr ceea ce eu numesc o epidemie în acest domeniu și cred că acum este doar o chestiune de timp înainte de a trage trafic decent, dacă nu deja.
Am văzut aici și acolo ceva carne de vită cu alte persoane pe care le-ați putea deranja cu serviciul dvs: Eu spun să le ignorați, să nu dați un rahat și să continuați cu munca frumoasă.