Bună ziua tuturor, sunt nou aici. Ar putea vreunul dintre voi, cei cu experiență, să împărtășească cu mine și cu alții care sunt interesați o metodă bună și eficientă de a produce acest precursor al efedrinei la domiciliu? Am benzaldehidă, drojdie, melasă și o găleată pentru fermentare alcoolică. Adun informații de ceva timp, am tradus un brevet (US6271008) în limba mea, precum și alte studii, sunt curios de acest proces, din păcate nu sunt familiarizat cu acest cod chimic avansat, îmi place când cunoștințele sunt oferite clar, iar majoritatea acestor studii sunt scrise în limbajul oamenilor de știință, este greu să sap în informații specifice, consistente, și nu aș vrea să stric ceva făcând ceva inexact, așa că îi rog pe cei cu experiență în această metodă să mă ghideze ca un părinte înțelegător de mână pas cu pas. Cred că acest lucru poate fi simplificat în instrucțiuni într-un stil similar (modelul de exemplu preferat):
Pentru a obține 100g de fenilacetocarbinol (prin metoda biotransformării) trebuie să:
1) adăugați x mililitri/grame de melasă într-o găleată, apoi adăugați (x) grame de drojdie
2) după 24 de ore, adăugați (x) mililitri/grame de benzaldehidă
etc.
Mă puteți ajuta să completez această instrucțiune într-un mod precis, astfel încât să îmi poată servi mie și altor persoane interesate să producă l-PAC în viitor? Sau am trecut cu vederea vreun fir care m-ar putea ghida ușor spre o soluție? Ajutați-mă să simplific această enigmă. Salutări!
Pentru a obține 100g de fenilacetocarbinol (prin metoda biotransformării) trebuie să:
1) adăugați x mililitri/grame de melasă într-o găleată, apoi adăugați (x) grame de drojdie
2) după 24 de ore, adăugați (x) mililitri/grame de benzaldehidă
etc.
Mă puteți ajuta să completez această instrucțiune într-un mod precis, astfel încât să îmi poată servi mie și altor persoane interesate să producă l-PAC în viitor? Sau am trecut cu vederea vreun fir care m-ar putea ghida ușor spre o soluție? Ajutați-mă să simplific această enigmă. Salutări!