- Reaction score
- 18
Înțeleg ce vreți să spuneți. Nu sunt nou în lumea medicamentelor. Sunt nou în lumea medicamentelor sintentice. Dar nu în vânzarea acestora.
Evident, sunt foarte precaut. Aștept același lucru de la celălalt. Dar cu contactul potrivit, multe sunt posibile. Cu siguranță nu va fi fost în zadar efortul acelei persoane.
Aveți vreun sfat pentru mine?
Ar trebui să deschid doar fire pentru informații de la A la Z? Am văzut deja un videoclip aici despre realizarea SPEED. E frumos pentru cunoștințe. Caut mai mult experiență cu niște echipamente mai mari. Desigur, vreau, de asemenea, să încep mai mic. dar intenția vorbește de la sine. Sunt interesat doar de MDMA/Ecstasy și SPEED.
Mulțumesc pentru comentarii.
Evident, sunt foarte precaut. Aștept același lucru de la celălalt. Dar cu contactul potrivit, multe sunt posibile. Cu siguranță nu va fi fost în zadar efortul acelei persoane.
Aveți vreun sfat pentru mine?
Ar trebui să deschid doar fire pentru informații de la A la Z? Am văzut deja un videoclip aici despre realizarea SPEED. E frumos pentru cunoștințe. Caut mai mult experiență cu niște echipamente mai mari. Desigur, vreau, de asemenea, să încep mai mic. dar intenția vorbește de la sine. Sunt interesat doar de MDMA/Ecstasy și SPEED.
Mulțumesc pentru comentarii.
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 45
Dacă doriți să lucrați la scară largă, de exemplu uleiul de a din apaan, și doriți să transformați 1 000 kg de apaan într-o săptămână, aveți nevoie de
2 x vas de 1200 kg cu agitator
2 x set de distilare cu abur 200L
1000 kg apaan
1250L fosforic
1000L formamidă
350L acid formic
500 kg sodă caustică
Cred că ai nevoie de aproximativ 200k poate chiar puțin mai mult. Un loc bun în Olanda costă în jur de 7500/10000 euro pe săptămână. Și profiturile de pe a-oil sunt foarte mici acum. Prețul petrolului este de aproximativ 525-600 de euro pe litru acum.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre orice, trimiteți-mi un mesaj, și eu sunt din Olanda
2 x vas de 1200 kg cu agitator
2 x set de distilare cu abur 200L
1000 kg apaan
1250L fosforic
1000L formamidă
350L acid formic
500 kg sodă caustică
Cred că ai nevoie de aproximativ 200k poate chiar puțin mai mult. Un loc bun în Olanda costă în jur de 7500/10000 euro pe săptămână. Și profiturile de pe a-oil sunt foarte mici acum. Prețul petrolului este de aproximativ 525-600 de euro pe litru acum.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre orice, trimiteți-mi un mesaj, și eu sunt din Olanda
- Reaction score
- 4
Vă rugăm să DM în privat nevoie de ajutor cu MDMA și dispus să doneze pentru educație dacă este de ajutor.