- Reaction score
- 17
8 g de NaBH4 au fost suspendate în DCM rece, 40 ml de acid acetic glacial au fost adăugați picătură cu picătură și soluția a fost lăsată să se agite până la oprirea întregii evoluții a hidrogenului.
Într-un alt rbf, 10 g de 5-metoxitriptamină s-au dizolvat în DCM. În rbf s-au adăugat 8 ml de trietilamină, 21,2 g de aditiv bisulfit de formaldehidă și site 4A.
Rbf a fost lăsat să se agite timp de 10-15 minute pentru a permite reactanților să se condenseze și apoi s-a adăugat picătură cu picătură triacetoxiborohidrida de sodiu care a fost preparată anterior.
Aceasta a fost lăsată să se agite timp de aproximativ 24 de ore. Reacția a fost stinsă prin adăugarea picătură cu picătură a unei soluții de KOH 15% și s-a efectuat o prelucrare simplă a aminei pentru a obține produsul care a cristalizat fără probleme. Folosind triacetoxiborohidridă de sodiu, obțin întotdeauna 90%+
Într-un alt rbf, 10 g de 5-metoxitriptamină s-au dizolvat în DCM. În rbf s-au adăugat 8 ml de trietilamină, 21,2 g de aditiv bisulfit de formaldehidă și site 4A.
Rbf a fost lăsat să se agite timp de 10-15 minute pentru a permite reactanților să se condenseze și apoi s-a adăugat picătură cu picătură triacetoxiborohidrida de sodiu care a fost preparată anterior.
Aceasta a fost lăsată să se agite timp de aproximativ 24 de ore. Reacția a fost stinsă prin adăugarea picătură cu picătură a unei soluții de KOH 15% și s-a efectuat o prelucrare simplă a aminei pentru a obține produsul care a cristalizat fără probleme. Folosind triacetoxiborohidridă de sodiu, obțin întotdeauna 90%+
↑View previous replies…
Vreți să spuneți că materia primă pentru reacție ar trebui să fie 5-metoxitriptamina în loc de triptamină?
- Reaction score
- 161
Ba nu! Citiți celălalt comentariu al meu, acesta este un rahat total! În schimb, produci 5-MeO-DMT, care te doboară cu 50× mai mult decât N,N-DMT(aka DMT).
- Reaction score
- 161
Sunteți conștient de faptul că acest procedeu produce 5-MeO-DMT, nu DMT, nu-i așa?
Mă îndoiesc că ai încercat procedura chiar tu, așa cum pretinzi că ai făcut. Nu există nicio posibilitate să fi produs din greșeală 5-MeO-DMT în loc de DMT și să nu fi observat.
Haide, omule. Pentru DMT ai nevoie de triptamină. Pentru 5-MeO-DMT folosești 5-Metoxitriptamina, în special datorită grupării metoxi din 5-MeO-DMT...
Mă îndoiesc că ai încercat procedura chiar tu, așa cum pretinzi că ai făcut. Nu există nicio posibilitate să fi produs din greșeală 5-MeO-DMT în loc de DMT și să nu fi observat.
Haide, omule. Pentru DMT ai nevoie de triptamină. Pentru 5-MeO-DMT folosești 5-Metoxitriptamina, în special datorită grupării metoxi din 5-MeO-DMT...
Frate, ia-o ușor, nu ai absolut nicio idee despre ce vreau să spun când te întreb, asta înseamnă "această metodă funcționează cu 5-metoxitriptamină în loc de triptamină, nu?" la fel cum Hamilton a spus în videoclip că el a fost folosind triptamina, dar am văzut că soluția nu a fost de culoare triptamina, și am încercat această procedură și nu a funcționat, și ai menționat aceeași procedură cu 5-Metoxitriptamina." acum am clar? ar trebui să vă dovedesc ?!!Nu fi suspicios atunci când nu știi nimic