- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Bine, am făcut acum o mulțime de teste și pot spune că dacă încălzești cocaina la peste 70 °C o vei sparge. Dar dacă rămâi sub 60 °C poți accelera mult viteza de uscare. De exemplu, pot face o spălare cu aceton în câteva minute. Rezultatul va fi confortabil pentru consum. Partea importantă este că trebuie să puneți concaina încă umedă cu aceton din filtrul uscat într-un spărgător pe o placă de încălzire. Continuați să dirijați și să zdrobiți cristalele până când nimic nu se mai poate lipi de pahar.
Am încercat să spăl cu etanol la 70 °C și am obținut o pudră aproape inactivă. Deci, două teorii. Se pare că cocaina și etanolul reacționează între ele la temperaturi de peste 70 °C și formează ceva neplăcut sau partea de hcl se rupe. Știe cineva de ce? Produsul meu ar putea fi tăiat cu zahăr?
Am încercat să spăl cu etanol la 70 °C și am obținut o pudră aproape inactivă. Deci, două teorii. Se pare că cocaina și etanolul reacționează între ele la temperaturi de peste 70 °C și formează ceva neplăcut sau partea de hcl se rupe. Știe cineva de ce? Produsul meu ar putea fi tăiat cu zahăr?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Dacă vrei să accelerezi uscarea, folosește vidul. Cocaina dvs. va fi 100% sigură și sănătoasă =) Etanolul și acetona dizolvă hidroclorura de cocaină foarte bine.
Ei nu sunt. Îți speli HCl-ul de cocaină pur și lași niște impurități pe filtru, cred.
Ei nu sunt. Îți speli HCl-ul de cocaină pur și lași niște impurități pe filtru, cred.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
instead of heating the c on the plate heate the plate tto 70, take it out , take you time stick on an episode of breakin bbad , may shave your head grow a beard then stick the coke on the hot plate