- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
350, încercați 400 de grame veți vedea cât de cald se încălzește, grame pe 10L. Îmi amintesc că a trebuit să umplu o pungă cu folie de aluminiu aproximativ 2/3 era o găleată albă de 25L/30L cu capac. Aceasta a fost până la urmă mult prea multă folie, aveți nevoie de mai puțin, dar trebuie să verificați cât de mult mai puțin am uitat grame. pe bidon de 200L, puteți folosi și 100 nu se va ridica.
Dacă vreți să prindeți vaporii de metilamină, bolborosiți în canistră HCL și apoi în apă.
10L au devenit 12L cu ph 12 cu BMK (freebase meth)
Reacția o ia razna doar când folosești alu de supermarket, ia alu de la magazinele sisha sau de la magazinele de laborator care este MAI GROS.
Psst înlocuiți mercurul cu galiu, ușor de refăcut și puteți distila toți compușii și reutiliza, în plus nu este toxic și foarte ușor de reactivat cu HCL 37 și recristalizare.
Dacă vreți să prindeți vaporii de metilamină, bolborosiți în canistră HCL și apoi în apă.
10L au devenit 12L cu ph 12 cu BMK (freebase meth)
Reacția o ia razna doar când folosești alu de supermarket, ia alu de la magazinele sisha sau de la magazinele de laborator care este MAI GROS.
Psst înlocuiți mercurul cu galiu, ușor de refăcut și puteți distila toți compușii și reutiliza, în plus nu este toxic și foarte ușor de reactivat cu HCL 37 și recristalizare.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 32
- By googie
Se prepară galiul în clorură sau poate fi utilizat nitratul? Am văzut unele articole reduceri ga/al. A încercat cineva acest lucru? Ar fi grozav să nu avem de-a face cu astfel de fumuri toxice și apoi cu eliminarea deșeurilor.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Se lasă galiul să reacționeze cu HCL (în soluție apoasă). Dispariția galiului înseamnă că acesta este transformat în clorură.
Și apoi înghețați-l poate cu acetonă pentru orice murdărie, sau fierbeți-l uscat.
Și apoi înghețați-l poate cu acetonă pentru orice murdărie, sau fierbeți-l uscat.