Bună ziua, am testat această sinteză și am câteva întrebări cu privire la aceasta:
1. atunci când adăugați metilamină 40% la punctul 3, o adăugați dintr-o dată sau în porții mici, asigurându-vă că amestecul nu depășește 60 de grade?
2. punctul 4 menționează apă pură rece, poate fi răcită cu gheață carbonică la aceste 3-5 grade C?
3. punctul 8 menționează acetonă rece ca gheața, se poate adăuga o cantitate mare de gheață carbonică pentru a o răci la -30 / -50 grade C?
4. punctul 9 menționează punerea întregului lucru în congelator, care este scopul acestui lucru și este necesar?
În general, am testat această sinteză, trebuie să recunosc că funcționează și este fabulos de simplă, nu mai puțin că am folosit acetonă la 5-10 grade C, făcând produsul final albastru și imposibil de clătit. Cred că are de-a face cu acetona caldă, la punctul 8, făcând un dimmer sau o altă formă de impuritate. Am înțeles eu corect?
Aș dori să rog pe cineva din domeniu să răspundă în ceea ce privește cele 4 întrebări de mai sus. Salutări