- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Explicație foarte detaliată, domnule chimist, am acum 57% acid iodhidric, fosfor roșu, iod, clorhidrat de pseudoefedrină și apă distilată. Îmi puteți spune raportul de adiție, temperatura și timpul de reflux?
- Language
- 🇨🇿
- Reaction score
- 3
Nu înțeleg de ce așa, întreb doar pentru că o metodă mai bună pentru mine va fi întotdeauna E+P+H3PO4 85%<+... și încălzirea la 110C și începerea scăderii treptate a I în funcție de cantitatea E din reacție, în principiu când am filtrat reacția într-un recipient cu toluen sau xilen și am adăugat amestecul NaOh cu apă, astfel încât să am aceeași bază liberă curată pe care o pot filtra din NaOh uscat, care a absorbit perfect toate impuritățile după ce am adăugat de 2-3 ori amestecul HCl 32%<+ cu apă de fiecare dată când se agită și se separă părți mai mici, astfel încât să pot face un produs mai frumos fără recristalizare, DAR BĂIEȚI, NU VREAU SĂ FIU CEL MAI BUN ȘI MAI INTELIGENT BĂRBAT DE PE LUMĂ doar am întrebat de ce atât de complicat pentru că nu am încercat niciodată o altă metodă pe care o știu. pace