- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
De ce nu apare nicăieri bubbeling în hexan? Iar spălarea cu apă fierbinte cu NaCl și bicarbonat de sodiu elimină o mulțime de impurități.
Cu toate acestea, dacă utilizați metanol în loc de IPA, puteți face o extracție directă din amestecul de reacție după adăugarea leșiei cu hexan.
Cu toate acestea, dacă utilizați metanol în loc de IPA, puteți face o extracție directă din amestecul de reacție după adăugarea leșiei cu hexan.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
De asemenea, dacă folosiți nitrometan în loc de metilamină, nu trebuie să efectuați răcirea, plus că puteți distila și reutiliza sursa de metilamină. Mai puține deșeuri și mai puține costuri
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Acum verific dacă este cu adevărat dextro atunci când voi face cristal din el. Odată ce cristalul este făcut, aș putea pune aici. De asemenea, trebuie să menționez că nu am încă proporțiile corecte, trebuie să fac mai multe reacții
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
după destilarea în vid, trebuie să fac și extracția lichidului lichid cu bază acidă dacă doriți să puneți gaz hcl uscat în el, altfel trebuie să puneți congelator. am aflat în mod dur.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
De fapt, este cu așchii de magneziu și unele complexe pentru a face super grignard
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
ați mai lucrat cu nitrometan? Am probleme cu izolarea produsului pe care probabil îl voi aciza în viitor cu acid citric și apoi îl voi distila în vid în întregime, iar de acolo se adaugă leșie pentru a-l bazifica din nou și se distilează în continuare în vid baza (și apoi apa, desigur) și apoi se extrage distilatul cu hexan și se face bule de gaz HCL uscat prin el.
Sau pur și simplu înghețați-l și recristalizați-l cu IPA.
Sau pur și simplu înghețați-l și recristalizați-l cu IPA.