- Reaction score
- 4
O sinteză modernă, cu randament ridicat, a MDMA, utilizând materii prime ieftine disponibile. Derivat de un chimist clandestin cu experiență, scris de un noob.
Deoarece nu am încercat această sinteză și sunt destul de neexperimentat, aș dori să știu părerea voastră. Dați-i o șansă și încercați-o:
(Nu am venit cu această rută, nu-mi asum nici creditul, nici responsabilitatea)
Această sinteză a fost derivată din podcastul lui Hamilton Morris în episodul "studying chemistry in prison".
Dacă nu sunteți familiarizați cu munca lui Hamiltons, nu pot decât să vi-l recomand.
După cum spune și titlul, chimistul clandestin intervievat a petrecut peste un deceniu în închisoare, unde a studiat și și-a rafinat sinteza MDMA, 2C-B și Mescalină. După ce a ieșit din închisoare, și-a testat metodele cu mare succes.
Acesta a fost un interviu liber, așa că nu a menționat toate detaliile, dar asta este ceea ce am adunat.
Sinteză:
Materialul de plecare este helional: ieftin, disponibil și nebăgat în seamă.
Prezentare generală: Helional -> acid carb. -> imidă -(Hoffman)-> MDMA
1): Oxidare pentru a forma acidul carb.
(helionalul nu este reactiv, oxidanții tipici nu funcționează)
oxidare cu dimetoxidixoirană obținută din oxonă (peroximonosulfat de potasiu), H2O, acetonă
2): Formarea imidei
folosind uree la 160deg (75%)
produs secundar: amoniac și materie primă => recuperare (90% randament)
dificil fără catalizator acid (10%): HCl prea puternic (50%), acidul fosforic este bun, 1 picătură/2 g acid carboxilic
(se pare că aceasta este o metodă brevetată)
3): rearanjarea Hoffman cu înălbitor
1: clorinarea amidei: cu delicatețe, înălbitorul este fragil -> temperatură scăzută, exces de bază, se picură înălbitor peste 1h.
amida se va dizolva, dacă este suficient de rece: se va forma precipitat
2: temperatura 60deg. 4h
Neutralizați baza după 1h, izocianatul formează imina
Există probleme cu această rutină?
Ce părere aveți? Vă rog să mă corectați dacă am făcut vreo greșeală stupidă de începător pe undeva (foarte probabil)
A vorbit și despre prepararea mescalinei și a 2C-B. Pot să le scriu și eu, dacă este ceva de interes.
Deoarece nu am încercat această sinteză și sunt destul de neexperimentat, aș dori să știu părerea voastră. Dați-i o șansă și încercați-o:
(Nu am venit cu această rută, nu-mi asum nici creditul, nici responsabilitatea)
Această sinteză a fost derivată din podcastul lui Hamilton Morris în episodul "studying chemistry in prison".
Dacă nu sunteți familiarizați cu munca lui Hamiltons, nu pot decât să vi-l recomand.
După cum spune și titlul, chimistul clandestin intervievat a petrecut peste un deceniu în închisoare, unde a studiat și și-a rafinat sinteza MDMA, 2C-B și Mescalină. După ce a ieșit din închisoare, și-a testat metodele cu mare succes.
Acesta a fost un interviu liber, așa că nu a menționat toate detaliile, dar asta este ceea ce am adunat.
Sinteză:
Materialul de plecare este helional: ieftin, disponibil și nebăgat în seamă.
Prezentare generală: Helional -> acid carb. -> imidă -(Hoffman)-> MDMA
1): Oxidare pentru a forma acidul carb.
(helionalul nu este reactiv, oxidanții tipici nu funcționează)
oxidare cu dimetoxidixoirană obținută din oxonă (peroximonosulfat de potasiu), H2O, acetonă
2): Formarea imidei
folosind uree la 160deg (75%)
produs secundar: amoniac și materie primă => recuperare (90% randament)
dificil fără catalizator acid (10%): HCl prea puternic (50%), acidul fosforic este bun, 1 picătură/2 g acid carboxilic
(se pare că aceasta este o metodă brevetată)
3): rearanjarea Hoffman cu înălbitor
1: clorinarea amidei: cu delicatețe, înălbitorul este fragil -> temperatură scăzută, exces de bază, se picură înălbitor peste 1h.
amida se va dizolva, dacă este suficient de rece: se va forma precipitat
2: temperatura 60deg. 4h
Neutralizați baza după 1h, izocianatul formează imina
Există probleme cu această rutină?
Ce părere aveți? Vă rog să mă corectați dacă am făcut vreo greșeală stupidă de începător pe undeva (foarte probabil)
A vorbit și despre prepararea mescalinei și a 2C-B. Pot să le scriu și eu, dacă este ceva de interes.