- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 5
Bună băieți, Am folosit această rețetă cu prietenul meu, dar am avut unele probleme cu ea, Ne-am descurcat bine până la etapa metilamină. Dar în aminare prin metilamină, soluția nu își schimbă culoarea ca instrucțiunile (ia un pic de galben în primele ore, apoi nu se schimbă sensibil chiar și pentru 1 zi!)
La primele încercări am pus doar condensator de reflux, dar am citit niște chestii că pluta ar fi mai bună pentru reținerea metilaminei, așa că am încercat și asta, a existat o îmbunătățire a culorii, dar nu și a randamentului final,
ar putea fi cauzată de volatilitatea ridicată a metilaminei? Am menținut temperatura sub 35' C și am împărțit adiția de metilamină în 3 sau 4 porții timp de 10 până la 12 ore
Din această cauză, produsul nostru final abia ajungea la câteva grame
cântarul nostru a fost de 25 g propio
Și fabricăm propriul nostru HBr prin PBr și H2SO4
La primele încercări am pus doar condensator de reflux, dar am citit niște chestii că pluta ar fi mai bună pentru reținerea metilaminei, așa că am încercat și asta, a existat o îmbunătățire a culorii, dar nu și a randamentului final,
ar putea fi cauzată de volatilitatea ridicată a metilaminei? Am menținut temperatura sub 35' C și am împărțit adiția de metilamină în 3 sau 4 porții timp de 10 până la 12 ore
Din această cauză, produsul nostru final abia ajungea la câteva grame
cântarul nostru a fost de 25 g propio
Și fabricăm propriul nostru HBr prin PBr și H2SO4