așa că astăzi a doua încercare.
Din nou probleme cu p2np.
S-a dizolvat complet, dar după ce l-am lăsat la temperatura camerei a devenit din nou moale.
Am adăugat GAA, am amestecat pe o placă încinsă, dar nu a fost un mare succes (GAA are un miros dezgustător, este extrem de penetrant și rămâne mult timp)
Amalgamul a fost bun dar am făcut o mare greșeală! După clătire am pus un stop pe flacon nek pentru a bloca oxigenul din ea ( am fost punerea pe un impermeabil
@Never to sleep , en alte mănuși), apoi am pus stop afară, rahatul aproape a explodat! presiune ridicată și temperaturi ridicate au fost eliberate. ( am fost nesigur să pun p2np înăuntru deoarece era extrem de fierbinte), așa că am pus-o o secundă în baie de apă rece pentru a se răci puțin.
Apoi am adăugat p2np moale, dar fără interacțiune imediată. numai după agitare intensă temperatura a crescut, în total am petrecut ca o oră agitare pentru a face fierbinte să se răcească, dacă aș fi, am fost încă agitare și răcire. ( mult aluminiu a rămas în urmă). bănuiesc că am ratat momentul în care să pun p2np în amalgam.
Am adăugat soluția de alki și am dat "o agitare", reacție violentă ( multe bule),
30min mai târziu: stratul superior încă se forma, așa că am amestecat de 3 ori.
Am luat 3 șuvițe, (mă apucă anxietatea dacă mă gândesc la Hg).
Acum sunt în pijama și nu vreau să arunc o privire (vapori în pijama mea confortabilă și apoi să mă culc cu ea ....)
Întrebări:
-Este normală creșterea temperaturii extreme ( de la amalgam)?
-Dacă aș adăuga p2np temperatura ar crește mai mult de la interacțiunea cu amalgamul ? / sau acest lucru nu este legat de căldură ? ( adăugarea de p2np)
- Încă atât de anxios ca naiba despre acest vapori de Hg. am inhalat în total ca 5 ori max. ( vapori , sau în cameră / grădină lol în cazul în care vaporii au fost încă prezente),
poate cineva să-mi dea niște numere sau informații pentru a mă calma? ( știu, cel mai bine este să nu folosesc Hg, dar nu este o opțiune din moment ce am cheltuit atât de mulți bani în acest settup / metodă ( a trebuit să cumpăr totul)
Noroc