- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Bună ziua,
După ce am verificat și testat metodele postate în firul http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-methyl-pmk-glycidate-conversion-to-pmk.2013/ am decis să postez cea mai bună metodă pentru mine:
1. Puneți în reactor 47,5 litri de H2O și adăugați 2,5kg de bicarbonat de sodiu, amestecând până la dizolvarea completă, scoateți amestecul și păstrați-l.
2. Se pun în reactor 7L de H2O
3. Se adaugă în timp ce se amestecă 1,2 kg de hidroxid de sodiu
4. În timp ce H2O și hidroxidul de sodiu se amestecă și capătă temperatură, se pun 5kG de ceară PMK la topit prin căldură scăzută.
5. Când PMK este topită, se adaugă în reactor și se pune amestecul la reflux la 80 °C timp de 1 oră amestecând.
6. Se adaugă 3,25 kg de HCL 37% în porții mici, după ce s-au adăugat toate, se menține amestecul la 80 °C reflux timp de 1 oră prin agitare.
7. Se oprește agitarea și se pune amestecul la 25 °C.
8. Se aruncă stratul superior de apă.
9. Se pune din nou în reactor stratul superior de ulei.
10. Se adaugă amestecul de H2O și bicarbonat de sodiu, agitând 2-3 minute.
11. Se adaugă 10 litri de DCM (de preferință din congelator).
12. Se lasă să se separe aproximativ 10-15 minute.
13. 13. Evaporați DCM din stratul inferior.
Producția de ulei PMK (MDP2P; cas 4676-39-5) este de 3,72 kg.
După ce am verificat și testat metodele postate în firul http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-methyl-pmk-glycidate-conversion-to-pmk.2013/ am decis să postez cea mai bună metodă pentru mine:
1. Puneți în reactor 47,5 litri de H2O și adăugați 2,5kg de bicarbonat de sodiu, amestecând până la dizolvarea completă, scoateți amestecul și păstrați-l.
2. Se pun în reactor 7L de H2O
3. Se adaugă în timp ce se amestecă 1,2 kg de hidroxid de sodiu
4. În timp ce H2O și hidroxidul de sodiu se amestecă și capătă temperatură, se pun 5kG de ceară PMK la topit prin căldură scăzută.
5. Când PMK este topită, se adaugă în reactor și se pune amestecul la reflux la 80 °C timp de 1 oră amestecând.
6. Se adaugă 3,25 kg de HCL 37% în porții mici, după ce s-au adăugat toate, se menține amestecul la 80 °C reflux timp de 1 oră prin agitare.
7. Se oprește agitarea și se pune amestecul la 25 °C.
8. Se aruncă stratul superior de apă.
9. Se pune din nou în reactor stratul superior de ulei.
10. Se adaugă amestecul de H2O și bicarbonat de sodiu, agitând 2-3 minute.
11. Se adaugă 10 litri de DCM (de preferință din congelator).
12. Se lasă să se separe aproximativ 10-15 minute.
13. 13. Evaporați DCM din stratul inferior.
Producția de ulei PMK (MDP2P; cas 4676-39-5) este de 3,72 kg.
Last edited by a moderator: