Trebuie să fiu sincer și îmi place să fiu clar.
Adevărul este că nu mi se pare corect să împărtășesc gratuit fiecare îmbunătățire, schimbare sau metodă (lucru pe care l-am făcut adesea de bunăvoie).
Este dintr-un motiv simplu și logic: fiecare îmbunătățire sau schimbare, cel puțin în cazul meu, reprezintă o investiție semnificativă de timp, bani și efort.
Nu împărtășesc proceduri sau documente pe care le-am găsit (ceea ce apreciez din partea celor care o fac și nu critic, dimpotrivă).
În acest caz, ceea ce se împărtășește este rezultatul final al unei munci asidue și cred că a o face accesibilă gratuit tuturor devalorizează și denaturează această muncă.
Aș putea împărtăși informații în mod privat cu cei care m-au ajutat și mă ajută și cu persoanele care își publică și ele o parte din lucrări, dar nu în mod public.
Oricum, nimeni nu poate spune că nu am răspuns la o întrebare cu privire la procedurile pe care le-am publicat, atât în mod privat, cât și public. Un lucru nu îl exclude pe celălalt.
În mod similar, aș spune că toate procedurile importante sau de bază sunt publicate pe forum și oricine dorește ar putea să le facă fără să aibă nevoie de nimic altceva. De fapt, eu însumi am făcut multe dintre ele.
Așa cum am spus întotdeauna, aceasta este opinia mea personală și oricine este liber să gândească altfel și să facă ceea ce vrea sau crede fără nicio problemă.
Chiar dacă mă gândesc la ideea ușoară și evidentă că sunt egoist și că o fac doar pentru bani/ afaceri etc., când dacă asta ar fi fost realitatea, vă asigur că aș fi încetat să mai fac asta de mult timp.
Profitând de situație, am serviciul de îndrumare live pas cu pas în care ofer toate detaliile, îmbunătățirile etc. ;-) (ca și cum nu aș face-o, nu? hahah)
și apropo, prețul său este cu mult sub valoarea sa în costul subteran în Europa, cel puțin, dacă puteți găsi un astfel de serviciu, care este partea cea mai dificilă, cred eu.
Acum, privind retrospectiv, sincer, aș fi plătit aproape orice preț pentru a avea acces la așa ceva. Este clar că am învățat multe și nimeni nu-mi poate lua asta. Cu toate acestea, tot timpul, efortul și banii pe care i-aș fi economisit ar fi fost aproape incalculabili, aș spune eu.
Opinia mea poate să placă mai mult sau mai puțin, dar este în întregime coerentă, sinceră și de bun simț. În plus, eu continui să scriu, să-mi exprim opiniile, să dau sfaturi și să răspund la întrebări - nu asta este problema. Cred că a fost bine înțeles. Personal, apreciez tot ceea ce faceți.