Sărind evenimentul de extracție comentariu deși este foarte interesant și concis, este comentariile cu privire la efectele negative care pot fi avut de la consumul de ciuperci care este de cele mai interesante. După cum am menționat, consumul de ciuperci este calea, pentru a obține un compus pur, cred că o sinteză este calea de urmat.
Am mâncat atât de multe ciuperci încât gândul chiar și când le scriu îmi provoacă greață, iar metoda mea este să folosesc fructe uscate pudrate fin și ambalate în capace duble zero, fiecare conținând între un gram și 0,7 g. Nu au un gust direct, iar pulberea fină reacționează rapid, chiar și acest lucru vine cu gustul de ciupercă, fiind bolnav de orice fel de disconfort, nu vrei să te împiedici.
Ciupercile pe care le folosesc sunt liberty caps, cunoscute ca fiind puternice, și P.cyans the wavy cap, o altă ciupercă puternică. Capsulele Liberty pot provoca tulburări gastrice, dar paralizia iubitorilor de lemn este frecventă și poate speria cei mai experimentați psihanaliști, dar capsulele Double Zero Gel sunt cele mai bune, arată ca niște pastile pentru cai, dar își fac treaba bine.
O altă pasiune a mea este să iau 7g de cyans cu 2 sau 3 pastile bune, care îți vor zbura capul. Nu sfătuiesc pe nimeni să încerce acest lucru, chiar dacă se simte puternic. Personal, acesta este vârful de gamă al consumului meu și este ceva pentru care mă pregătesc cu luni în avans. În zilele noastre, chiar și capsulele de mushies sunt prea multe pentru mine ca să mă gândesc să le iau, din cauza reacției la greață menționate, îmi place acidul, poate că iau cantități prostești și o utilizare prelungită, dar îmi place să mă droghez, dacă aș putea să mă droghez cu acid bun ca realitate, aș face-o!