Canabinoid RCH21 de la un furnizor chinez oricine are informații despre acesta?

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Ei nu au dat nici un IUPAC sau CAS știe cineva dacă acest lucru este bun? se îndoiesc că are acțiune Cb1 din cauza ban.Its alb spre deosebire de alte noi cele inactive galbene, dar sale sketchy.anyone încercat?
OiBzTxOl1w

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Nu pot spune exact ce este, dar sunt destul de sigur că este unul dintre analogii canabinoidelor indol/indazol metil-spacer sau cei legați de hidrazide. După interdicția generală chineză pentru structurile canabinoide comune, aproape toate canabinoidele importate pe care le-am analizat au fost canabinoide cu punte metil. Aproape similare canabinoizilor indolici/indazolici clasici, cu afinitate CB1 ridicată și ușor de fabricat. De exemplu - ADB-FUBIATA, aka AD-18

Attachments

• 1tLiZbEKuD.jpeg
    1tLiZbEKuD.jpeg
    9.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
are afinitate Cb1 nu doar Cb2? am crezut că toate chimicalele cu afinitate Cb1 au fost interzise, nu doar structura noidelor, este adevărat? de asemenea, am auzit rapoarte despre AD-18 și că este inactiv ca toate cele chinezești noi. s-ar putea obține un eșantion din acesta pentru a vedea.

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Din câte știu eu, China a interzis doar aceste clase structurale. Am văzut că unele mass-media au publicat-o ca "clauză generală", aparent fără cunoștințe chimice. Din experimentele efectuate pe scurt cu canabinoizii metil-spacer, aceștia au o afinitate oarecum puternică pentru ambii receptori, fiind puțin mai puțin puternici decât echivalenții fără punte. Am auzit, de asemenea, că unele canabnoide/cathinone noi sunt mult mai puțin puternice decât cele anterioare - acum interzise. Am analizat o mulțime de materiale importate cu GC/MS și destul de multe dintre ele sunt fie tăiate cu compuși fără legătură, fie pur și simplu sunt diferite din punct de vedere structural. Cred că acesta ar putea fi un motiv pentru scăderea potenței și activității. Unele magazine RC recente pot fi destul de nesigure în zilele noastre. Cam trist.

Attachments

• xVRvedtC0o.png
    xVRvedtC0o.png
    106.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
De asemenea, dacă cineva a testat acest RCH21 in vivo și are orice informații și comparații cu cele interzise, ar fi minunat.

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Am câteva Am un eșantion

amestecat 5 g cu 48 g grame de frunze.
Nu a avut niciun efect. La fel ca orice alt noid din China în ultimul an.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Mai degrabă, este mai degrabă un agonist non-psihoactiv al receptorului CB2

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Mate corect. Fără efect recreațional