Sinteza simplă a metilonei (bk-MDMA)

karamelosanto

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
HI, Vă mulțumim pentru partajarea acestei sinteze, cred că este foarte clar.
Sunt din America de Sud și aici este puțin dificil să găsiți DCM. Cu toate acestea, pot încerca să o găsesc într-un fel. Poate cumpărându-l din China.
Vreau să întreb. Puteți pune toate regentele într-o listă cu cantități pentru a face un pic mai ușor de înțeles ce trebuie să cumpăr. Dacă este posibil cu un preț estimativ.
Mulțumesc!!!

Professor11

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Pode me mandar uma mensagem? Sou da América do Sul também, estou iniciando na produção de Metilona.

Reaction score
305
Tabelul arată că densitatea metilaminei de 40% este de 0,89g/ cm3 , prin urmare, în 20 ml se obțin 7,18g de gaz metilamină pură.
Să comparăm greutățile moleculare ale metilaminei și ale clorhidratului său:
M (CH3NH2)HCl = 67,518 g/mol
M CH3NH2 = 31,057 g/mol.
Raport = 2,174
Dacă utilizați proporțiile din sinteză, veți avea nevoie de 15,6 g de clorhidrat de metilamină pentru a înlocui 20 ml de soluție de metilamină 40%.
Clorhidratul de metilamină trebuie dizolvat în prealabil în proporție de 1g la 2,5ml apă (15,6g și 39ml).
Se prepară o soluție de hidroxid de sodiu (NaOH) de 18g și 54ml apă, se lasă să se răcească și se toarnă într-un balon cu soluție de 2-bromo-3,4-metilendioxipropiofenonă. După aceea, se adaugă soluția de clorhidrat de metilamină. Se continuă apoi conform instrucțiunilor.

Last edited by a moderator:

arundo

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Hello, I'm doing the math, and I see that the molar ratio of NaOH isn't equivalent with methylamine HCl. It doubles. It's for some reason?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Vreau să încerc sinteza chimică a bk-MDMA Am cumpărat deja toate substanțele chimice necesare, voi începe direct de la precursorul 2-Bromo-3',4'-(metilendioxi)propiofenonă (Număr CAS: 52190-28-0) deoarece l-am cumpărat deja de la un furnizor chinez de produse chimice și am plătit 280 de dolari pentru 1 kg cu transport inclus, de la 25 kg voi plăti 200 de dolari pentru fiecare kg.
kg cu transport inclus.

Am cumpărat metilamina 40% soluție apoasă de la un furnizor polonez, deși nu a fost o sarcină ușoară să o găsesc, iar celelalte produse chimice sunt ușor disponibile pe piața națională, cu excepția acidului clorhidric 36%, am găsit doar 35-38% acid clorhidric de calitate analitică pe care l-am cumpărat, sulfat de magneziu nu am știut pe care să îl cumpăr, așa că am cumpărat cel anhidru.

Voi urma următoarea sinteză chimică a bk-MDMA, deoarece pare mai ușoară decât cea pe care ați împărtășit-o, dar s-ar putea să mă înșel, aș dori să îmi dați părerea dvs.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/bk-mdma-synthesis-easy-and-fast-method.6423/

Mulțumesc!!!

Eddybeaumont

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
4
hello mate, can you give me an address to buy cas 52190-28-0 please?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Someone asked me the other day about using sesamol to get MD-P1P, and it looked possible. Any opinion on that?
DBVaQ6hicT