- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
Credeți că aveți nevoie doar de o bază slabă Acetat de amoniu, ciclohexilamină și n-butlină ar putea fi greșit, dar puteți încerca întotdeauna
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
- By Rabidreject
Da, acetatul de amoniu va fi cel la care m-aș gândi....
Voi opta pentru 3,4,5-triMEOba înainte de 2,5-di. Pur și simplu pentru că, reacționând cu nitrometan, ești pe cale să obții mescalină și, totuși, sunt liber să încerc să folosesc nitrometanul pentru a obține și 3,4,5-TMA.
Vreau să fac 2c-b la un moment dat, dar bromarea mă sperie în general - am 1cc pe care l-am cumpărat cu ani în urmă și care este depozitat în flaconul în care a venit, dar utilizarea gazului sună și mai înfricoșător!
Nu există o modalitate de a bromina ceva fără a utiliza brom elementar?
Voi opta pentru 3,4,5-triMEOba înainte de 2,5-di. Pur și simplu pentru că, reacționând cu nitrometan, ești pe cale să obții mescalină și, totuși, sunt liber să încerc să folosesc nitrometanul pentru a obține și 3,4,5-TMA.
Vreau să fac 2c-b la un moment dat, dar bromarea mă sperie în general - am 1cc pe care l-am cumpărat cu ani în urmă și care este depozitat în flaconul în care a venit, dar utilizarea gazului sună și mai înfricoșător!
Nu există o modalitate de a bromina ceva fără a utiliza brom elementar?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Reaction score
- 254
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 6
Da Rabidreject, bromurarea nu mai este o problemă. Luați niște NBS (N-Bromosuccinimidă). Dar trebuie să fi făcut curat 2c-h Hcl sau 2c-h Oxalat. Dar nu este atât de dificil.
Acum există o sinteză non-toxică și sigură pentru 2c-b pe care o puteți face acasă. NaBH4 + reducerea Cu(II)Cl și bromurarea NBS. Și funcționează bine, de fapt, chiar și pentru cantități mai mari.
Voi copia/paste în cele din urmă scrie-up-ul meu de 2c-b cândva.
Acum există o sinteză non-toxică și sigură pentru 2c-b pe care o puteți face acasă. NaBH4 + reducerea Cu(II)Cl și bromurarea NBS. Și funcționează bine, de fapt, chiar și pentru cantități mai mari.
Voi copia/paste în cele din urmă scrie-up-ul meu de 2c-b cândva.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 29
Semnificația acestui post tocmai a lovit acasă. Mulțumiri masive pentru câteva cuvinte simple! Haha