Sunt disponibile sinteze și procese cu îndrumare profesională pas cu pas.

byczyborsuk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Bună ziua. Cum ar fi acest lucru profitabil pentru client? Îndrumarea dvs. include ajutor pentru sortarea reactivilor, a echipamentelor, cum să găsiți clienți? Ce sinteză exactă a medicamentelor puteți preda? Știți cum arată piața reactivilor în UE?

BitcoinScam

Don't buy from me
New Member
Reaction score
30
Da, astfel de servicii ar trebui să fie plătite ca și ale dvs. deoarece în multe țări producția de droguri duce la ani foarte lungi de închisoare și chiar la pedeapsa cu moartea. În zilele noastre, toată lumea vrea totul gratuit pentru că îl merită și nu puteți verifica cu adevărat cine se află pe ecranul din partea cealaltă. La fel, poți cere droguri gratis și poți lua droguri gratis ani de zile. Care este treaba dealerului în asta? merge cineva la magazin și le dă mâncare gratis? Există multe metode de peoducere, mdma, meth, mef sau fent, dar mult timp petrecut și sinteze nu duc decât la rezultate. Mulți oameni au nevoie de un profesor, iar noi suntem oameni și avem și viața noastră privată, nu doar internetul. Deci, sunt de acord cu tine, sintezele ar trebui să fie plătite pentru jucătorii mari și nu pentru copiii care stau pe astfel de forumuri fără supravegherea părinților.

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Și ce se întâmplă când am plătit 7250 euro și în scopul de a mă scoate din escrow el merită plata prepay pentru a cumpăra precursor și acum 7250 euro sunt în portofelul lui, a fost în curând 50 de zile el promite în fiecare săptămână pentru a oferi urmări de expediere (ca primele două afacere în escrow în cazul în care bine), dar niciodată nu-l respecta și să păstreze pe minciuna pentru mine....Am cerut vă rugăm să 60% rambursare, nimic înapoi în portofelul meu încă, bine făcut btcbboss2022 .... Dacă eu spun bullshit da-mi o dovadă că va navă ceea ce a fost de așteptat, ieri pentru a cincea oară ai promis articol a fost expediat și aveți urmări, dar încă o dată nu am nimic... Eu nu vreau război eu sunt doar cere rambursare 60% din bitcoin plătit la portofel înapoi în portofelul meu și afacere este închis și nu te mai botter

Cele mai bune salutări oricum e pierdere uriașă pentru mine:(

(nu este adevărat elementul nu a fost expediat o dată câștig)

Last edited:

Bellymaster420

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dacă nu te-ai născut să gătești, de ce o faci.🤔😉 . Thats not nice, big load of money , , I dient know there was a market for such prices., I teaches years ago my nephews and hes class mates how to cook,. just like my Grand pah😂 kidding,

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Frate, o întrebare stupidă. Deoarece există o penurie de acetonă 99,9% acum, trebuie să usuc 98,5 (puritate calculată după punctul de fierbere) de la magazinul alimentar. Am încercat să o usuc cu MgSO4 pentru prima dată în viața mea. Am verificat rezultatul cu MDMA HCL.
100 ml de acetonă "uscată de mine" au dizolvat 0,5 gr.
Este normal sau trebuie să fie mai uscată?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Cred că sulfatul de sodiu anhidru va funcționa mai bine în acest caz.
Oricum, 0,5gr depinde de cantitatea inițială.

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Este interesant, dar, ca să fiu sincer, nu este chiar cazul meu. Nu am suficient spațiu pentru a păstra reactivi și solvenți timp de săptămâni. Poate în viitor.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
3A seive moleculare este agentul de uscare al viselor tale și va înlocui alți agenți de uscare în majoritatea scenariilor tale
1. Este inert și nu reacționează cu acizii bazele aminele sau orice altceva
2. Poate fi adăugat la solvent și este destul de selectiv datorită naturii sale. Acesta va absorbi doar apa și compușii mai mici decât apa (3 angstromi), fără a pierde mai mult solvent sau produs. Adăugarea unei cantități prea mari nu este un dezavantaj.
3 sunt particulele mari pe care le puteți filtra cu o strecurătoare fină
4. Este reîncărcabilă doar coaceți apa din ea și o folosiți din nou și din nou.
Fiecare cu părerea lui. Unii oameni merg în pădure cu sticle de pop și detergent de frâne, iar alții sunt echipați cu laboratoare finanțate de corporații. Cei mai mulți dintre noi suntem undeva la mijloc

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Sigur. Eu personal caut o modalitate de a obține acetonă 99,9% în preț final în jur de 10-15 EUR pe 1L. Dacă nu este necesar să păstrați un astfel de agent și acetonă în congelator timp de săptămâni, aș aprecia o astfel de sugestie.

Apropo, am văzut o "cercetare" interesantă (nu o pot găsi) care afirmă că MgSO4 și acetona reacționează producând un al treilea produs. Deci merită să nu țineți acest agent de uscare în acetonă pentru mult timp.
Este adevărat?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Știu că, în general, nu este lăsată ca un vas răsturnat pe fundul ulciorului, ci filtrată la scurt timp după ce nu se mai aglomerează. Dar MS poate fi lăsată și chiar continuă să funcționeze în congelator. De asemenea, atunci când deschideți ulciorul și folosiți puțin, intră aer atmosferic și nu mai este anhidru, dar acesta este un fel de semnal fals, deoarece câțiva centimetri cubi de aer la temperatura camerei 50%rh conțin doar aproximativ o picătură de apă maxim. Și da, reacționează cu câteva lucruri, dar eu nu o folosesc, așa că nu știu ce anume

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Voi încerca să regăsesc acest articol doar pentru "arhive" dacă voi avea timp. Pe scurt, se spune că MgSO4 expus timp îndelungat în acetonă produce o moleculă duplicată "oglindită" de acetonă care are un miros specific de "miere". Prin urmare, este restricționat să se păstreze MgSO4 în acetonă pentru o perioadă lungă de timp. Dar nu sunt un astfel de expert pentru a confirma dacă este adevărat sau nu. Sunt doar un cititor atent.

Bellymaster420

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Medicamentul pe ochi este foarte greu de dat o ștampilă xd. Știu că produsul chimic la sol pentru rețeta de șampanie mdma miroase a anijs, lichior, dextro / vanille extract de migdale. . Cred că este vârful clădirii mdma ceea ce aveți în fața ochilor,

Paranoia

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
De ce nu-mi mai răspundeți, v-am lăsat 4 mesaje, există încă ambele comenzi de expediat, aveți adresa de expediere, de ce m-ați blocat pentru că aveți în minte să nu expediați comenzile mele (adică 7250 euro), va deschide un nou fir în curând nu-mi pasă...

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Uite, nu dau doi bani pe postările și amenințările tale; ultimul transport a sosit stricat. Dacă credeți că asta nu e o problemă, vă înșelați amarnic. Nu o voi trimite la fel în aceeași zonă, în niciun caz. Caut altă metodă de expediere. Deci, dacă vrei să aștepți, bine. Dacă nu, puteți scrie o mie de mesaje pe zi; nu se va schimba nimic. De asemenea, eu nu mai vând online, așa că descurcă-te singur, ești complet nebun, după cum știi!

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
O întrebare privind pH-ul apei distilate.

Știu, toată apa distilată pe care o cumpăr este ușor alcalină, mai ales 7,5, uneori 8,0.

În mod normal, ajustez pH-ul în timpul acidulării ca 3,0-5,0. Apoi spăl cu acetonă și OK.

Dar când fac cristalizarea finală, am observat că pH-ul scade la 6,0-8,0. Are sens să ajustez pH-ul în soluția finală cu câteva picături de HCl? Sau o astfel de apă alcalină nu-mi strică clorhidratul?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Nu este la fel reglarea pH-ului în amestecul freebase pentru a crea tot HCL posibil decât pH-ul unei soluții de HCL pentru recristalizare

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Cred că nu ați înțeles corect întrebarea. Nu este vorba despre resturi de baze de acidulare. Nu există resturi de baze.

Întrebarea se referă la corectarea pH-ului apei. Știu că unii oameni fac dublă distilare pentru a obține o apă perfectă de 7,0, dar este un coșmar nenorocit. Se pot adăuga câteva picături de HCl în apă pentru a o seta la 6,0 înainte de a o adăuga la clorhidrat? Îmi fac griji dacă o astfel de apă ușor alcalină poate transforma o parte din clorhidrat în bază.

Scuze, o întrebare lungă și stupidă.

Last edited:

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
dar exagerezi. Vă recomand să studiați elementele de bază ale chimiei înainte de a pune întrebarea. la 8,0 sau la 9,0 nu va transforma sarea într-o bază liberă, pentru numele lui Dumnezeu.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Într-adevăr, nu prea exagerat. Pentru a ajusta pH-ul de la 8 la 6 al unui litru de apă, am nevoie de o picătură sau așa spune calculatorul. Dar dacă nu deranjează - OK.

baspk

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
M-am gândit mult timp cum să descriu corect și obiectiv cooperarea noastră comercială, dar apoi am decis că ar fi mai bine să fac mai puțin și pe cont propriu.

Privind în viitor, voi spune că fiecare cent merită să fie condus de mână de la A la Z.
Am folosit anterior pe altcineva pentru a preda sinteza metamfetaminei și a fost un coșmar. Pierdere de reactiv, timp, nervi. Nu sunt chimist, aveam câțiva ani de experiență cu efedrina, dar atât.
Când am apelat la el, mi-a explicat totul în detaliu, mi-a răspuns la toate întrebările stupide, chiar și la cele care nu aveau legătură cu acest proces. Am completat escrow-ul, el a așteptat răbdător și mi-a dat timp să adun tot ce aveam nevoie și am început. A fost prezent la fiecare pas, a aprofundat mereu ce anume s-a făcut și a sfătuit ce alternative există. Chiar și atunci când am greșit, ne-a scos de mână și ne-a explicat. Simți imediat că el a făcut totul în practică și știe, și nu doar teorie. Arată cât de ușor este să faci asta în condiții reale. După aceea, am apelat în continuare la el pentru sfaturi, sugerând întotdeauna ceva care nu mai era relevant pentru afacerea noastră.
În general, îl recomand absolut! Un tip grozav și un serviciu grozav.
Vă mulțumesc din nou.

P.S. Îmi pare rău pentru engleza mea, este tot traducător

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Acesta este un serviciu inteligent de oferit