M-am gândit mult timp cum să descriu corect și obiectiv cooperarea noastră comercială, dar apoi am decis că ar fi mai bine să fac mai puțin și pe cont propriu.
Privind în viitor, voi spune că fiecare cent merită să fie condus de mână de la A la Z.
Am folosit anterior pe altcineva pentru a preda sinteza metamfetaminei și a fost un coșmar. Pierdere de reactiv, timp, nervi. Nu sunt chimist, aveam câțiva ani de experiență cu efedrina, dar atât.
Când am apelat la el, mi-a explicat totul în detaliu, mi-a răspuns la toate întrebările stupide, chiar și la cele care nu aveau legătură cu acest proces. Am completat escrow-ul, el a așteptat răbdător și mi-a dat timp să adun tot ce aveam nevoie și am început. A fost prezent la fiecare pas, a aprofundat mereu ce anume s-a făcut și a sfătuit ce alternative există. Chiar și atunci când am greșit, ne-a scos de mână și ne-a explicat. Simți imediat că el a făcut totul în practică și știe, și nu doar teorie. Arată cât de ușor este să faci asta în condiții reale. După aceea, am apelat în continuare la el pentru sfaturi, sugerând întotdeauna ceva care nu mai era relevant pentru afacerea noastră.
În general, îl recomand absolut! Un tip grozav și un serviciu grozav.
Vă mulțumesc din nou.
P.S. Îmi pare rău pentru engleza mea, este tot traducător