Interesant.
Deși partajarea poate părea că arde ceva în bine, funcționează într-adevăr în ambele sensuri.
Puteți face un test de tip brute pen prin partajarea acestuia pentru a vedea dacă cineva îl poate sparge.
Până acum, îmi place să folosesc această metodă.
De fapt, cumpăr criptografie, cum ar fi XMR, cu numerar, înregistrată pe ceva de genul AgoraDesk, LocalXMR.
Apoi adaug acel XMR la portofelul meu fără custodie care are caracteristici de înregistrare pentru tranzacționare.
De ex.
CakeWallet.
Apoi, de acolo, eu trimit, în incremente.
Dacă este nevoie să încasez mai târziu.
Trimit XMR înapoi în portofelul meu Cake, transfer XMR în BTC pe Cake, astfel încât să se vadă că am obținut-o legal prin Cake, cu niște XMR pe care le-am cumpărat legal pe Local sau Agora.
Acest lucru funcționează pentru vânzători, de exemplu, aveți nevoie pentru a le schimba BTC pentru XMR, utilizați un DeX ca InfinityExchanger, care este cel mai ieftin cele mai mici taxe, etc. Trimiteți aceste XMR la Cake și schimbați pentru BTC.
Faptul că ați cumpărat XMR pe Local sau Agora pentru a le trimite la Cake pentru a le trimite și, uneori, pentru a le întoarce și a le tranzacționa pentru BTC pare legitim și nu ridică semne de întrebare nici măcar de către echipa Cake.
Teoretic, continuați să faceți acest lucru până când ToS sau regulamentul se schimbă din nou.
Am găsit chiar prin Cake, puteți cumpăra carduri cadou, uneori Visa sau Mastercard.
Acum se pare că doar participi la sfera cripto, cumpărând carduri cadou, cu XMR pe care le-ai cumpărat legal prin Local sau Agora. Înțelegeți ce vreau să spun?
Desigur, este doar una dintre multele modalități.
Să ai răbdare și să listezi XMR pe Local sau Agora este mai ușor, deoarece în final tu ești cel care plătește taxele etc.