Ați oferit "furnizare constantă" ca opțiune, dar (și poate că sunt doar eu care sunt pretențios cu verbul folosit) formularea mai potrivită ar trebui să fie "furnizare consistentă", deoarece sugerează o disponibilitate și o calitate uniforme.
În ceea ce privește "altele", consider că, atâta timp cât rămâne în limitele legale, ar trebui să se acorde prioritate unei supravegheri cât mai stricte atât din partea furnizorilor, cât și a clienților. Acest aspect a fost abordat de o serie de alți respondenți. Recomandările / cineva care garantează este bun, dar un calificativ video (de exemplu: numele de utilizator și data scrisă împreună cu o frază solicitată de un administrator afișată într-un clip video al solicitantului care utilizează medicamentul (medicamentele) ales(e). În ceea ce privește furnizorii, o politică de toleranță zero pentru descrierile false/inexacte ale produselor. În plus, deși acest lucru depinde probabil foarte mult de furnizor, un mijloc prin care să se comande anumite articole în cantități mari, mai degrabă decât multiplicatori de oferte în cantități mici.
Un alt "altceva" pentru mine este includerea unor furnizori suplimentari verificați din SUA, în mod ideal cu potențial de reprezentare regionalizată. În plus, aș dori să văd rezultatele actuale ale testelor de laborator (GCMS) pentru produsele oferite de orice furnizor.
În cele din urmă, și probabil că acest lucru este deja postat undeva, deși încă nu l-am găsit, o listă a cerințelor pe care un utilizator trebuie să le îndeplinească pentru a fi luat în considerare pentru permisiunea de a deveni furnizor.
Ultimul lucru pe care îl voi spune este o opinie și este aceasta: Am un respect imens pentru acest site și pentru principiile pe care a fost fondat. Ar putea fi modificate unele lucruri simple pentru a îmbunătăți experiența clienților? Sigur. Simpla includere a unei terțe părți care deține plata tranzacției în garanție până la primirea și satisfacția cu materialele livrate este excepțională. Continuați munca excelentă! Continuați să vă străduiți să îmbunătățiți și să împuterniciți clientela să producă schimbări pozitive. Ceea ce faceți este impresionant și sunt încântat să văd ce ne rezervă viitorul!