Question Ce este CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
M-am uitat la câteva filme cu HOOD GHETTO.Ce este Crack?Chiar se gătește pe aragaz într-o bucătărie?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
da, absolut puteți să o preparați acasă cu ingrediente ușoare din orice magazin cumpărați nu deveniți prea dependenți, utilizați întotdeauna dozele corecte

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vorbești serios? Crack-ul este cocaină. Cocaina pe care o cumpărați, care este o pudră grumoasă și strălucitoare, este cocaină hcl. Are acel acid atașat care o schimbă foarte mult din punct de vedere chimic. Dacă folosiți o bază și neutralizați acidul, atunci acesta dispare și aveți cocaină (bază liberă). Cocaina bază. Cocaină de bază. Cele mai populare 2 metode sunt utilizarea amoniacului, un gaz otrăvitor, dizolvat în apă (ph-ul său este bazic) și cealaltă metodă este utilizarea bicarbonatului sau carbonatului de sodiu, ambele bazice în ph. Produsul obținut din bicarbonat și carbonat se numește Crack. De obicei, este un produs mai brut decât metoda cu amoniac, dar acesta este rezultatul pașilor suplimentari necesari pentru a scoate amoniacul otrăvitor din el, iar crack-ul poate fi la fel de pur ca cocaina freebase dacă îl curățați. Am făcut-o pe aragaz, în cuptorul cu microunde, într-o lingură și pe fundul unei cutii de sucuri. Probabil că am făcut-o și în alte moduri

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Mulțumesc pentru timpul acordat explicațiilor, sunt dintr-o țară din lumea a treia, așa că îmi cer scuze dacă pun întrebări stupide