Mulțumesc pentru informații! Da, s-ar putea să nu-mi amintesc exact ce număr era scris pe pungile care conțineau astfel de RC..
Doar un număr mic, mic ar putea face cu siguranță o mare diferență!
atunci probabil că am avut 2c-t-2. Cred că am luat chiar o doză mai mare pentru că nu am simțit nici un efect pentru mai mult de 1 oră, așa că am prea un al doilea... Când suntem tineri cu toții facem lucruri stupide
Îmi place foarte mult Nickame ta hehe.. SANDOZ este cel mai bun brand care face astfel de reclame comerciale uimitoare și toate produsele lor farmaceutice care sunt abuzate (cum ar fi Oxy, plasturi fent) - "magic" sunt cele mai potrivite pentru astfel de utilizări.
Oxy sandoz: se desprinde ca un prezervativ, stratul nu este lipit de pastile
Apoi, este suficientă o apăsare UȘORĂ ca pastilele să devină pulbere fină, eliminând toate ER.
Excipienții sunt foarte neutri, făcându-l mai puțin neplăcut oxy pentru a fi inhalat, și magic cu un PH practic deja bun pentru IV.
Patch-urile au fost de top notch: înainte de a fi forțați de legi pentru a pune dermapatch-ul "anti-abuz" în loc de punga de gel, Sandoz a adăugat la un astfel de gel, de obicei doar stors și fumat ... un îndulcitor în interior!!! pentru cea mai bună experiență de fumat gust
orice motiv pentru care ar trebui să pună un îndulcitor la un plasture derma altfel??
Aveți grijă