- Reaction score
- 14
Mám ďalšiu otázku - sú 2-3 hodiny miešania a zahrievania dostatočné na to, aby sa táto reakcia doviedla do konca, alebo by som mal zvoliť 4-5 hodín, ako sa uvádza v niektorých iných zápisoch?
- Reaction score
- 14
Urobil som TLC, po 3 hodinách konverzia takmer 100 %, 4 hodiny žiadny predložený prekurzor (ideálne je urobiť 3-4 hodiny, ale 2-3 hodiny sú zvyčajne tiež v poriadku)
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Toto je vlastne môj zápis, ktorý tento používateľ práve preposlal & pridal niekoľko otázok, kedysi s týmto jednotlivcom spolupracoval, ale nedávno som na nich počul nejaké sťažnosti. Ďakujem za pochvalu za moje vysvetlenia. Úplne súhlasím s vašou analýzou súčasného stavu čínskeho trhu, veľmi prenikavá. Príliš veľa čínskych predajcov si len z chamtivosti skracuje výrobu, nečistí a nerobí žiadne analytické overovanie svojich prekurzorov. Mnohí zákazníci na celom svete tak kupujú veľmi nečisté prekurzory a používajú ich na výrobu nečistých výrobkov s neznámymi a možno toxickými/nebezpečnými vedľajšími produktmi. Je to veľmi smutné, a preto odporúčam všetkým výrobcom konečných produktov, ktorí majú prostriedky, aby si dali záležať na tom, aby svoj produkt poslali na testovanie tretej strane na analytické overenie čistoty a identity prostredníctvom GCMS/LCMS/HPLC/NMR atď. Ak predávate výrobok koncovým používateľom bez toho, aby ste to urobili, ste nezodpovední a ohrozujete zdravie a životy ľudí.
Ak niekto potrebuje tipy na testovacie spoločnosti tretích strán, ktoré to môžu urobiť za rozumné ceny v USA, stačí mi poslať PM. Neohrozujte svojich zákazníkov. Chamtivosť a nevedomosť sú koreňom väčšiny tohto zla.
Ak niekto potrebuje tipy na testovacie spoločnosti tretích strán, ktoré to môžu urobiť za rozumné ceny v USA, stačí mi poslať PM. Neohrozujte svojich zákazníkov. Chamtivosť a nevedomosť sú koreňom väčšiny tohto zla.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
- Deals
- 1
Dôrazne tiež odporúčam všetkým výrobcom, aby si našli čas a naučili sa túto pokročilejšiu 2. metódu extrakcie. Analyticky overené 5f & 5cl vyrobené len vylúhovaním produktu v ľadovej vode prvou metódou takmer NIKDY nemajú vyššiu čistotu ako 70-80 % a ktovie, aký ďalší odpad v konečnom produkte nechávate.