I
Súhlasím, prirodzená variácia je možná, ale nevidel som bielu ani žltú dostatočne na to, aby som si vytvoril pevný názor, a nie je mi cudzie to, čo uvádza Dragonrevolt. Nerozumiem veciam, ktoré hovoria predajcovia, možno on ( vy) pomôže ostatným ako to zistiť. Ponúkli mi "nový" žltý adb-b, vraj vyrába silnejší finálny produkt. Mám pocit, že sa môžem opýtať, v čom je iný nový finálny produkt, ale údajne je silnejší, hoci rovnaký, finálny produkt. Trvám na nejakom vysvetlení, prípadne optickom, chirálnom akejkoľvek forme izolovaného izoméru, vylúčil som hypotézu, že by to bol derivát 5Br, napriek tomu ubezpečujú, že je úplne rovnaký, takže sa naozaj tlačí niečo strašidelné, ak neprijmeme, že jeden je menej čistý ako druhý, alebo možno je druhý čistejší ako menej čistý druh. Alebo to nie je naopak? Pri predložení hojného nedostatku dôkazov som nútený priznať sa k druhému stupňu totálneho zmätku. Podobné frivolné reči o novom, lepšom prášku pmk etylglycidátu (nie voskovom/olejovom) vzbudzujú podozrenie a čoskoro sa stanú predmetom záujmu a možno aj podozrivým či spolupáchateľom, ale to nie je oficiálne. Rovnaký cas a iný bod tuhnutia? To si vyžaduje vysvetlenie. Dá sa len usúdiť, že buď sa teraz nepridávajú falšujúce látky, alebo sa teraz primerane odstraňujú nečistoty. Nepodložené obvinenia a dôkazy mimo rozumného vysvetlenia oslabujú vyšetrovanie a bez ďalších stôp prípad vychladol. Dragonrevolt, ako zodpovedne vysvetlíte rozdiel medzi žltou a bielou adb-b alebo látkami súvisiacimi s adb-b alebo udalosťami opísanými v tejto diskusii? Určite bude mať niekto záujem o vašu činnosť, ak ukážete, že ponúkate viac ako len chytľavé, ale prázdne slová. A netvrdím, že okrem farby je alebo nie je rozdiel. Bol by som vážne a pozitívne prekvapený, keby poriadne, podrobné a metodologicky podložené vysvetlenie prinieslo svetlo sveta.