Dnes ráno som bol trochu mrzutý, je to veľa tlaku, keď na mňa šéf tlačí, aby som škáloval tak rýchlo bez toho, aby som si veci poriadne premyslel Ja som chemik a do týchto reakcií by som nevložil vlastné pmk bez toho, aby som nad tým strávil čas. Strávil by som asi týždeň, aby som si preštudoval čísla a urobil ďalší výskum atď.
Reakcie 1,1 kg išli dobre, ale to bolo okamžité rozšírenie na 1,1 kg x 3 naraz... a miešadlá zlyhávajúce vľavo a vpravo, nebolo to v pohode... Mal som v úmysle ukázať im postup a vyrobiť jemný produkt, ktorý by ukázal nákup, ktorý skončil tým, že do neho vylial tony potravinárskych farbív a zničil ho a musel som ďalej čistiť a vyrábať hotový produkt, pričom som sa zväčšoval a robil väčšie reakcie, ktoré sú nepríjemné, dúfal som, že im ukážem a potom mi môžu pomôcť zväčšiť rozsah a riešiť zásobovanie, ale všetko je na mne, jeho w.e a ja som dostal zaplatené cent, ale chápem, že investovali $ a dať mi oppurinuty učiť sa a zarobiť $, ale to musí byť tímová práca Mám len asistent bez chemického vzdelania a chcú, aby som vyrobiť a oroccess 50 kg s týmto reaktorom, to sa nezdá nemožné, jeho len niekoľko úspešných reakcií a workups.. Len nepríjemné, pretože nemám ani laboratórium nastavené úplne a moje chemikálie na ruke, uvažujú o kúpe ako 9 džbánov meoh na reakciu nie je moja vec lol