- Reaction score
- 45
Vyrobená 2. šarža, kvalita je špičková, testujúci ju uprednostnili pred cirkulujúcimi tabletami mdma.
Jedným z problémov však je, že sa použilo 50 g 52190 a získalo sa len 7 gr konečného produktu. Môže to byť tým, že sme v roztoku dcm používali metylamín hcl zmiešaný s hydroxidom sodným, pravdepodobne uniká príliš veľa metylamínového plynu. Roztok 40 % metylamínu je ešte na ceste, takže výťažok by sa mohol dovtedy zlepšiť. Nerobil som extrakciu ani z vodnej vrstvy, takže to tiež vysvetľuje. Viedlo by použitie magnetického miešadla tiež k horšiemu výstupu?
Edit: Tiež som skončil s pridávaním HCl priamo do DCM s roztokom voľnej bázy po vysušení pomocou síranu sodného. Mal by sa DCM odparovať vákuom a potom pridať HCl s acetónom, ako to povedie k inému výsledku ako pri metóde, ktorú som robil doteraz?
Ďalšia vec, ktorá ma zaujíma, ako robíte oddeľovanie vrstiev pomocou vedier? Chápem, že pri menšom množstve sa to dá urobiť pomocou oddeľovacieho lievika, ale pri vedrách sa zdá, že je zložitejšie správne to urobiť.