- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,095
- Deals
- 1
Vaše studené obaly, čo sa v nich píše o zložkách? Hľadal som vysoko a nízko a nenašiel som studené obaly s dusičnanom amónnym. Nevyrábajú ich už viac ako desať rokov. Ak je na nich napísané dusičnan vápenatý alebo močovina, nebudú fungovať. Vymeňte to za síran amónny alebo kyselinu amónnu Lewis akéhokoľvek druhu.
- Reaction score
- 1
V mojom procese robím nasledujúce kroky (ak vás to zaujíma, ak nie, ospravedlňujem sa za zbytočné informácie)
-odmeriam Colemanovo palivo (všetko toto je zapísané btw, a nemám to teraz po ruke, aby som bol 100 % presný, ale mám zapísané presné merania)
-vložte ho do fľaše s prúdom sódy
-Odmerajte amoniak a dajte ho do fľaše so sódou
-odstráňte batérie, vložte ich do samostatnej nádoby s colemanovým palivom, aby sa zachovali.
-Vezmite zmiešané pseduo, vložte ho do sódy
-odmerajte lúh, vložte ho do sódy
-odoberte lítium, vložte do prúdu sódy
-naštartujte reakciu malým, nepatrným množstvom vody a okamžite ju uzavrite.
-vytriasajte, nie pretrepávajte, kým sa zmes nezačne pevne stáčať
-počkajte čo najdlhšie, kým si odgrgnete
-trepať ako o život, odgrgnúť, opakovať, pokračovať, kým sa všetko lítium nezmení na bronz
-prefiltrujte cez vatové guľôčky a sériu kávových filtrov do novej nádoby
-plyn s tekutým ohňom a soľou cez hadičky, kým "nezasneží"
-prefiltrujte bielu hmotu a vysušte ju
-konečný výsledok je nepoužiteľný odpad. je to všetko kvôli amóniu?? mohol by som prípadne vziať ten odpadkový prášok a dať ho do nového variča a potom by to fungovalo? alebo je to nepoužiteľné a treba to vyhodiť?
-odmeriam Colemanovo palivo (všetko toto je zapísané btw, a nemám to teraz po ruke, aby som bol 100 % presný, ale mám zapísané presné merania)
-vložte ho do fľaše s prúdom sódy
-Odmerajte amoniak a dajte ho do fľaše so sódou
-odstráňte batérie, vložte ich do samostatnej nádoby s colemanovým palivom, aby sa zachovali.
-Vezmite zmiešané pseduo, vložte ho do sódy
-odmerajte lúh, vložte ho do sódy
-odoberte lítium, vložte do prúdu sódy
-naštartujte reakciu malým, nepatrným množstvom vody a okamžite ju uzavrite.
-vytriasajte, nie pretrepávajte, kým sa zmes nezačne pevne stáčať
-počkajte čo najdlhšie, kým si odgrgnete
-trepať ako o život, odgrgnúť, opakovať, pokračovať, kým sa všetko lítium nezmení na bronz
-prefiltrujte cez vatové guľôčky a sériu kávových filtrov do novej nádoby
-plyn s tekutým ohňom a soľou cez hadičky, kým "nezasneží"
-prefiltrujte bielu hmotu a vysušte ju
-konečný výsledok je nepoužiteľný odpad. je to všetko kvôli amóniu?? mohol by som prípadne vziať ten odpadkový prášok a dať ho do nového variča a potom by to fungovalo? alebo je to nepoužiteľné a treba to vyhodiť?
- Reaction score
- 1
- By SauceySockss
S prúdom sódy sa mi však už niekoľkokrát stala katastrofa. malé gumové tesnenia na viečkach, tie moje sa doslova roztrhli alebo čiastočne rozpustili a po uvoľnení celého tlaku naraz vybuchla sopka. Vždy, okrem jedného prípadu, dávam veľký pozor a mám náhradné viečko nablízku, kde môžem zabrániť katastrofe. raz ma postriekalo palivom a celú garáž. ĎAKUJEM BOHU, že sa nič nerozhodlo vznietiť alebo rozčúliť, inak by som bol super chrumkavý.