Domáca výbava

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Dobrý deň, počas svojho štúdia a výskumu som nedávno spozoroval, že v tajných laboratóriách sa takmer výlučne používa domáce vybavenie. A nie je to z dôvodu nedostatku prostriedkov, ale preto, aby sa umožnilo jeho používanie diskrétnym spôsobom, bez toho, aby sa upozornilo na jeho získanie, v niektorých prípadoch s blízkymi osobami/sousedmi, ktorí sa snažia o diskrétnosť.
OVxRl7pGm1

Moja hlavná otázka by sa týkala výmeny skla, v ktorom prebieha reakcia, a refluxu. Aké možnosti by sme mali na vytvorenie zariadenia z domáceho skla a pohárov zo supermarketov?

Na výrobu 100 g napríklad pomocou syntézy metylamfetamínu hypofosfátovou cestou

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Jediné, čo potrebujete, je varná doska, hrniec vhodnej veľkosti, do ktorého sa bez problémov zmestí vaša varná banka (ktorú najlepšie naplníte olejom, aby sa banka zohriala), sklenená banka vhodnej veľkosti, aby kaša mohla reagovať, kus hadice (hadica na pripojenie plynovej fľaše ku grilu alebo podobne je podľa mňa dobrá), zátka na vzduchotesné uzavretie varnej banky (s vhodným otvorom takej veľkosti, aby sa do nej dala zatlačiť hadica a bez vôle).
vo veľkosti, aby sa do nej dala vtlačiť hadica a bez vôle) veľký balón (z hrubej robustnej gumy) a niekoľko veľkých uzatvárateľných nádob (2-litrové fľaše od coly alebo podobné) na umývanie fáz!
Odporúčal by som aj rolku lepiacej pásky na zabezpečenie zátky s hadičkou na banke proti náhodnému otvoreniu alebo úniku vzduchu počas varu.
V neposlednom rade jednu (alebo niekoľko) veľkých sklenených misiek na čo najpomalšie odparovanie vody, v ktorej sa rozpúšťa konečný produkt.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Existujú aj ďalšie zaujímavé látky, ktoré sa dajú jednoducho vyrobiť v kadičke alebo v plaste. V prípade vyššie uvedenej metódy, bodu varu a kyseliny nie sú najvhodnejšie na použitie bez skla a kondenzátora, hoci je to možné. Vôňa však bude ťažká.