Ako majú predajcovia používať vašu stránku?

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Takže by mi zaplatili a ja by som pre nich vytvoril príspevok?

Mám ich prinútiť platiť za to, že majú účet na mojej stránke? alebo im umožním mať účet zadarmo a potom im budem účtovať malý poplatok, keď od nich niekto nakúpi?

Urobil by som to ako jednorazový poplatok alebo ako mesačný poplatok ( za zakúpenie účtu )

Viem, že sú to asi všetko základné vedomosti, ale nikdy predtým som to nerobil.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Každý podnik má svoje problémy a ak máte riešenie na niektorý z nich, stanete sa žiadaným.
V obchode s liekmi sa vyskytujú problémy:
- Techniky syntézy
- Získavanie činidiel
- Distribúcia.

Sme odhodlaní vyriešiť všetky tri problémy, čoskoro budeme schopní vyriešiť tieto problémy takmer bezodkladne.
Ak je vaším cieľom len zarobiť peniaze a kopírujete modely iných ľudí, vaše šance na úspech bývajú minimálne.

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Odpovedal som vám správne. Rozumiem, čoho sa týkajú vaše otázky, chcete si založiť online obchod s drogami, aby ste zarobili peniaze. Vaša túžba je motivovaná len myšlienkou, že obchod s drogami je výnosný sám o sebe. To je mylná predstava. Ako povedal jeden z našich používateľov, je to drahý koníček.
Odporúčam vám, aby ste sa sami snažili naučiť základy, potom pochopíte, čo som mal na mysli v príspevku vyššie.

GrumpyPenis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
moje otázky sa týkali len toho, ako by som mal umožniť predajcom používať moje stránky a aká by bola najlepšia možnosť na získanie peňazí, nechcel som, aby to znelo, že ma zaujímajú len peniaze, môžem sa z toho naučiť veľa vecí, ak to urobím správne

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
@GrumpyPenis odpovedal na vašu otázku, áno.
Kategória "Distribúcia" sa týka obchodovania s vaším produktom a my vám nemôžeme dať mapu alebo niečo podobné, musíte si to naštudovať a vytvoriť si vlastný, ľudia nebudú ukazovať svoj postup na fóre, teda na originálnu a bezpečnú možnosť.

Vždy môžete použiť dôveryhodné trhy a vytvoriť si účet, btw, odporúčam vám to urobiť aj tak ako test a prečítať si tímy.
goodlucky