V LOKI môžete dôverovať svojmu priateľovi...
Nepísal by som to, keby som to nevedel naisto... žiaľ, väčšina čínskych dodávateľov väčšinou ani nemá výrobok na sklade a sú to jednoducho zásterky pre chemickú spoločnosť, ktoré zmiznú, ak sa dostanete do problémov, napokon si ani nemôžete byť istý, či je názov, ktorý vám dajú, skutočný, môžete hovoriť s "viacerými" ľuďmi, keď v skutočnosti len posielate správy na help desk...
Nesnažím sa šíriť negatívne pocity o našich čínskych partneroch, len hovorím, že by ste im mali poskytnúť rovnakú mieru dôvery a úprimnosti, akú ponúkajú oni vám, čo je nula. Nachádzajú sa v úplne inom svete, v ktorom pôsobia, a ak vás prichytia, budete na to sami. Ich utajenie sa ani zďaleka nepribližuje predajcom na strednej úrovni Dark Marketu a pôsobia prostredníctvom WHATSAPP, takže to by vám malo stačiť. Ak nedokážete prísť na to, ako sa s nimi vysporiadať a izolovať sa na 200 %, nemali by ste to robiť; rovnako ako v prípade temných trhov. LOKI mal raz pred rokmi pri nezhode s predajcom drog svoje dropy prepadnuté SWAT-om... LOKI sa smial, keď všetko, čo swat našiel, bola skupina ľudí, ktorí strieľali heroín... napriek tomu mal LOKI dobrý drop spálený, pretože použil možnosť escrow, keď predajca tvrdil, že balenie už bolo dodané. LOKI nevzniesol námietku, LOKI správne využil službu tým, že predĺžil čas.. LOKI bol označený za veľkého podvodníka, pretože neuvoľnil peniaze hneď! A LOKI by práve v tejto chvíli sedel vo väzení kvôli nejakému buzerantovi, keby LOKI nemal svoju prevádzku pod kontrolou. Dajte na moju radu, nikdy nemôžete byť príliš v bezpečí!
LOKI VIE