Ahojte všetci, som tu nová. Mohol by sa niekto z vás skúsených podeliť so mnou a ostatnými záujemcami o nejakú dobrú a účinnú metódu na výrobu tohto prekurzora efedrínu doma? Mám benzaldehyd, kvasnice, melasu a vedro na alkoholové kvasenie. Už nejaký čas zbieram informácie, preložil som si patent (US6271008) do svojho jazyka, ako aj niektoré ďalšie štúdie, som zvedavý na tento postup, bohužiaľ sa v tomto pokročilom chemickom kóde nevyznám, mám rád, keď sú poznatky podané zrozumiteľne, a väčšina týchto štúdií je písaná jazykom vedcov, je ťažké sa dopátrať ku konkrétnym, uceleným informáciám, a nerád by som niečo pokazil tým, že by som niečo robil nepresne, preto prosím, aby ma tí, ktorí majú skúsenosti s touto metódou, viedli ako chápavý rodič za ručičku krok za krokom. Verím, že sa to dá zjednodušiť na návod v podobnom štýle (preferovaný vzor príkladu):
Na získanie 100 g fenylacetokarbinolu (metódou biotransformácie) je potrebné:
1) Do vedra pridať x mililitrov/gramov melasy, potom pridať (x) gramov kvasiniek
2) Po 24 hodinách pridať (x) mililitrov/gramov benzaldehydu
atď.
Môžete mi pomôcť tento návod presne doplniť, aby mohol v budúcnosti slúžiť mne a ďalším záujemcom o výrobu l-PAC? Alebo som prehliadol nejaké vlákno, ktoré by ma mohlo ľahko naviesť na riešenie? Pomôžte mi zjednodušiť túto záhadu. Zdravím!
Na získanie 100 g fenylacetokarbinolu (metódou biotransformácie) je potrebné:
1) Do vedra pridať x mililitrov/gramov melasy, potom pridať (x) gramov kvasiniek
2) Po 24 hodinách pridať (x) mililitrov/gramov benzaldehydu
atď.
Môžete mi pomôcť tento návod presne doplniť, aby mohol v budúcnosti slúžiť mne a ďalším záujemcom o výrobu l-PAC? Alebo som prehliadol nejaké vlákno, ktoré by ma mohlo ľahko naviesť na riešenie? Pomôžte mi zjednodušiť túto záhadu. Zdravím!