- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Dobre, urobil som teraz veľa expirácií a môžem povedať, že ak zahrejete kokaín na viac ako 70 °C, zlomíte ho. Ale ak zostanete pod 60 °C, môžete rýchlosť sušenia značne urýchliť. Napr. acetónový roztok môžem umyť za niekoľko minút. Výsledok sa bude dať pohodlne konzumovať. Dôležité je, aby ste ešte acetónový mokrý konkaín zo sušeného filtra vložili do lámacieho zariadenia na ohrievaciu dosku. Pokračujte v riadení a drvení kryštálov, aby sa na kadičku nič neprilepilo.
Skúsil som etanolové umývanie pri 70 °C a dostal som takmer neaktívny prášok. Takže dve teórie. Vyzerá to tak, že kokaín a etanol reagujú pri teplotách nad 70 °C medzi sebou a vytvárajú niečo, čo nie je príjemné, alebo sa časť hcl rozbije. Vie niekto prečo ? Mohol by sa môj produkt nakrájať s cukrom?
Skúsil som etanolové umývanie pri 70 °C a dostal som takmer neaktívny prášok. Takže dve teórie. Vyzerá to tak, že kokaín a etanol reagujú pri teplotách nad 70 °C medzi sebou a vytvárajú niečo, čo nie je príjemné, alebo sa časť hcl rozbije. Vie niekto prečo ? Mohol by sa môj produkt nakrájať s cukrom?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Ak chcete urýchliť sušenie, použite vákuum. Váš kokaín bude 100 % bezpečný a zdravý =) Etanol a acetón veľmi dobre rozpúšťajú hydrochlorid kokaínu.
Nie sú. Vyplavíte svoj čistý kokaín HCl a na filtri zostanú nejaké nečistoty, myslím.
Nie sú. Vyplavíte svoj čistý kokaín HCl a na filtri zostanú nejaké nečistoty, myslím.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 1
Namiesto zahrievania c na platni zahrejte platňu t na 70, vyberte ju , nájdite si čas nalepte si epizódu breakin bbad , môže si oholiť hlavu narásť fúzy potom nalepte koks na horúcu platňu