- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
350, skúste 400 gramov, uvidíte, ako sa zahreje, gramy na 10 l. Pamätám si, že som musel naplniť vrecko s hliníkovou fóliou asi do 2/3 bolo biele vedro s objemom 25L/30L s vekom. To bolo predsa len príliš veľa fólie, potrebujete menej, ale musíte si overiť, koľko menej som zabudol gramov. na 200L sud, môžete použiť aj 100 to nepôjde hore.
Ak chcete zachytiť metylamínové výpary, prebubláva v kanistri HCL a potom vo vode.
Z 10L sa stalo 12L s ph 12 s BMK (voľný metán)
Reakcia sa zblázni len keď použiješ alu zo supermarketu, kúp si alu z predajní sisha z laboratórnych obchodov, ktorá je HORŠIA.
Psst nahraďte ortuť galiom, ľahko sa obnovuje a môžete vydestilovať všetky zlúčeniny a znovu použiť, navyše nie je toxický a veľmi ľahko sa reaktivuje pomocou HCL 37 a rekryštalizuje.
Ak chcete zachytiť metylamínové výpary, prebubláva v kanistri HCL a potom vo vode.
Z 10L sa stalo 12L s ph 12 s BMK (voľný metán)
Reakcia sa zblázni len keď použiješ alu zo supermarketu, kúp si alu z predajní sisha z laboratórnych obchodov, ktorá je HORŠIA.
Psst nahraďte ortuť galiom, ľahko sa obnovuje a môžete vydestilovať všetky zlúčeniny a znovu použiť, navyše nie je toxický a veľmi ľahko sa reaktivuje pomocou HCL 37 a rekryštalizuje.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 32
- By googie
Pripravuje sa gálium na chlorid alebo sa môže použiť dusičnan? Videl som niekoľko článkov ga/al redukcie. Skúšal to niekto? Bolo by skvelé, keby sme sa nemuseli zaoberať takými toxickými výparmi a potom likvidáciou odpadu.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
Nechajte gálium reagovať s HCL (vo vodnom roztoku). Zanikajúce gálium znamená, že sa mení na chlorid.
A potom ho zmrazte možno acetónom pre prípadné nečistoty alebo ho vyvarte nasucho.
A potom ho zmrazte možno acetónom pre prípadné nečistoty alebo ho vyvarte nasucho.