- Reaction score
- 4
Moderná syntéza MDMA s vysokým výťažkom s použitím dostupných lacných východiskových materiálov. Odvodené skúseným tajným chemikom, spísané noobom.
Keďže som túto syntézu nevyskúšal a som dosť neskúsený, rád by som poznal vaše názory. Dajte tomu šancu a vyskúšajte to:
(ja som na tento postup neprišiel, neberiem si ani zásluhy, ani zodpovednosť)
Táto syntéza bola odvodená z podcastu Hamiltona Morrisa v epizóde "štúdium chémie vo väzení".
Ak nepoznáte Hamiltonovu prácu, nemôžem nič iné, len ho odporučiť.
Ako hovorí názov, tajný chemik, s ktorým sme robili rozhovor, strávil viac ako desať rokov vo väzení, kde študoval a zdokonaľoval svoju syntézu MDMA, 2C-B a meskalínu. Po prepustení z väzenia svoje metódy s veľkým úspechom testoval.
Išlo o voľne plynúci rozhovor, takže neuviedol všetky podrobnosti, ale toto som dal dokopy.
Syntéza:
Východiskový materiál je helión: lacný, dostupný a nesledovaný.
Prehľad: (Hoffman) -> MDMA
1): Oxidácia za vzniku karb. kyseliny
(helional je nereaktívny, typické oxidanty nefungujú)
oxidácia pomocou dimetoxydixoyranu vyrobeného z oxónu (peroxymonosulfátu draselného), H2O, acetónu
2): Tvorba imidu
pomocou močoviny pri teplote 160 stupňov (75 %)
vedľajší produkt: amoniak a východiskový materiál => regenerácia (výťažok 90 %)
ťažké bez kyslého katalyzátora (10 %): HCl príliš silná (50%), dobrá je kyselina fosforečná, 1 kvapka/2 g kyseliny karboxylovej
(toto je zrejme patentovaná metóda)
3): Hoffmanovo preskupenie s bielidlom
1: chlorácia amidu: jemne, bielidlo je krehké -> nízka teplota, prebytok bázy, kvapkanie bielidla počas 1 hod.
amid sa rozpustí, ak je dostatočne studený: vytvorí sa zrazenina
2: teplota 60 stupňov 4 hodiny
Neutralizujte bázu po 1h, izokyanát tvorí imín
Sú s týmto postupom nejaké problémy?
Čo si myslíte? Prosím, opravte ma, ak som niekde urobil nejakú hlúpu začiatočnícku chybu (veľmi pravdepodobné)
Hovoril aj o výrobe meskalínu a 2C-B. Môžem ich tiež napísať, ak je to niečo zaujímavé.
Keďže som túto syntézu nevyskúšal a som dosť neskúsený, rád by som poznal vaše názory. Dajte tomu šancu a vyskúšajte to:
(ja som na tento postup neprišiel, neberiem si ani zásluhy, ani zodpovednosť)
Táto syntéza bola odvodená z podcastu Hamiltona Morrisa v epizóde "štúdium chémie vo väzení".
Ak nepoznáte Hamiltonovu prácu, nemôžem nič iné, len ho odporučiť.
Ako hovorí názov, tajný chemik, s ktorým sme robili rozhovor, strávil viac ako desať rokov vo väzení, kde študoval a zdokonaľoval svoju syntézu MDMA, 2C-B a meskalínu. Po prepustení z väzenia svoje metódy s veľkým úspechom testoval.
Išlo o voľne plynúci rozhovor, takže neuviedol všetky podrobnosti, ale toto som dal dokopy.
Syntéza:
Východiskový materiál je helión: lacný, dostupný a nesledovaný.
Prehľad: (Hoffman) -> MDMA
1): Oxidácia za vzniku karb. kyseliny
(helional je nereaktívny, typické oxidanty nefungujú)
oxidácia pomocou dimetoxydixoyranu vyrobeného z oxónu (peroxymonosulfátu draselného), H2O, acetónu
2): Tvorba imidu
pomocou močoviny pri teplote 160 stupňov (75 %)
vedľajší produkt: amoniak a východiskový materiál => regenerácia (výťažok 90 %)
ťažké bez kyslého katalyzátora (10 %): HCl príliš silná (50%), dobrá je kyselina fosforečná, 1 kvapka/2 g kyseliny karboxylovej
(toto je zrejme patentovaná metóda)
3): Hoffmanovo preskupenie s bielidlom
1: chlorácia amidu: jemne, bielidlo je krehké -> nízka teplota, prebytok bázy, kvapkanie bielidla počas 1 hod.
amid sa rozpustí, ak je dostatočne studený: vytvorí sa zrazenina
2: teplota 60 stupňov 4 hodiny
Neutralizujte bázu po 1h, izokyanát tvorí imín
Sú s týmto postupom nejaké problémy?
Čo si myslíte? Prosím, opravte ma, ak som niekde urobil nejakú hlúpu začiatočnícku chybu (veľmi pravdepodobné)
Hovoril aj o výrobe meskalínu a 2C-B. Môžem ich tiež napísať, ak je to niečo zaujímavé.