- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 5
Ahojte, tento Recept som použil s priateľom, ale mali sme s ním nejaký problém, Išlo nám to dobre až do kroku s metylamínom. Ale pri aminácii prostredníctvom metylamínu roztok nemení farbu podľa návodu(v prvých hodinách sa trochu zažltne, potom sa rozumne nemení ani 1 deň!)
Pri prvých pokusoch sme dali len refluxný kondenzátor, ale čítal som nejaké veci, že korok by bol lepší na uväznenie metylamínu, tak som to skúsil tiež, došlo k určitému zlepšeniu farby, ale nie ku konečnému výťažku,
Môže to byť spôsobené vysokou prchavosťou metylamínu? Udržiavali sme teplotu pod 35' C a rozdeľovali sme metylamín na 3 až 4 dávky počas 10 až 12 hodín.
Z tohto dôvodu by sa náš konečný produkt dostal sotva na niekoľko gramov
naša váha bola 25 g propio
A vyrábame si vlastný HBr pomocou PBr a H2SO4
Pri prvých pokusoch sme dali len refluxný kondenzátor, ale čítal som nejaké veci, že korok by bol lepší na uväznenie metylamínu, tak som to skúsil tiež, došlo k určitému zlepšeniu farby, ale nie ku konečnému výťažku,
Môže to byť spôsobené vysokou prchavosťou metylamínu? Udržiavali sme teplotu pod 35' C a rozdeľovali sme metylamín na 3 až 4 dávky počas 10 až 12 hodín.
Z tohto dôvodu by sa náš konečný produkt dostal sotva na niekoľko gramov
naša váha bola 25 g propio
A vyrábame si vlastný HBr pomocou PBr a H2SO4