Ako povedal KurtV,skúmajte a zbierajte informácie, kde sa len dá. Mám skrytú kameru, ktorá vidí všetky poštové služby, ktoré prechádzajú, a pre miesto, kde bývam, máme tých istých doručovateľov 6 dní v týždni a každý deň chodia takmer presne v rovnakom čase. Oboznámte sa s týmto typom vecí a potom, ak si všimnete niečo mimo, mohlo by to byť znamenie. Používam rôzne adresy susedov, ale stále sledujem všetko, čo je zvláštne. Na vidieku je to však jednoduchšie, keď sa cez nás valí niečo alebo niekto nezvyčajný. Raz mi prišiel balík s dvojdňovým oneskorením kvôli "oneskoreniu usps" a možno to nič nebolo, ale potom som tú adresu pre istotu spálil. Mám aj jedného človeka, ktorý preberá zásielky za určitú cenu, tam posielam všetky väčšie objednávky. Majú už len toľko času, koľko im zostáva do konca života, takže pokiaľ ide o nich, majú už len veľmi málo čo stratiť, pokiaľ im dám nejakú tú dobrotu, zostávajú spokojní, ako sa len dá. Poznám aj človeka, ktorý pracuje s ups každý rok v novembri decembri. Pomáha viacerým vodičom rozvážať a minulý rok sa zoznámil s jedným super vodičom, ktorý pomáha aj teraz. Frajer mu dá vedieť, keď sa zadá objednávka, a vodič si dá pozor na balík s konkrétnym menom a adresou, naskenuje ho ako doručený a potom ho odnesie domov a frajer si ho potom ide vyzdvihnúť. Je to jeden z najlepších spôsobov doručovania, aký som zatiaľ videl, pretože vás to na 100 % udrží mimo radarov a vodič nemá žiadne starosti. Ak balík obkľúči, bude o tom informovaný, pretože je na jeho trase, a balík je zaslaný na náhodné meno a adresu na jeho bežnej trase, takže nemá vôbec žiadne spojenie s nikým. Musíte sa len uistiť, že ho váš predajca posiela s touto konkrétnou službou, inak niekoho čaká veľké prekvapenie v pošte.