Musím byť úprimný a rád sa vyjadrujem jasne.
Pravdou je, že nepovažujem za férové podeliť sa o každé zlepšenie, zmenu alebo metódu zadarmo (čo som často ochotne urobil).
Je to z jednoduchého a logického dôvodu: každé zlepšenie alebo zmena, aspoň v mojom prípade, predstavuje značnú investíciu času, peňazí a úsilia.
Nezdieľam postupy alebo dokumenty, ktoré som našiel (čo oceňujem od tých, ktorí to robia, a nekritizujem to, práve naopak).
V tomto prípade je to, čo sa zdieľa, konečným výsledkom tvrdej práce a domnievam sa, že jej voľné sprístupnenie každému túto prácu znehodnocuje a skresľuje.
Mohol by som sa súkromne podeliť o informácie s tými, ktorí mi pomohli a pomáhajú, a s ľuďmi, ktorí tiež publikujú niektoré svoje práce, ale nie verejne.
Každopádne nikto nemôže povedať, že som neodpovedal na otázku týkajúcu sa postupov, ktoré som zverejnil, a to súkromne aj verejne. Jedna vec nevylučuje druhú.
Podobne by som povedal, že všetky dôležité alebo základné postupy sú zverejnené na fóre a každý, kto chce, ich môže robiť bez toho, aby potreboval niečo iné. V skutočnosti som mnohé z nich sám vykonal.
Ako vždy hovorím, je to môj osobný názor a každý si môže slobodne myslieť niečo iné a bez problémov robiť to, čo chce alebo čomu verí.
Dokonca sa zamýšľam nad jednoduchou a zrejmou myšlienkou, že som sebecký a robím to len pre peniaze/obchod atď, keď keby to bola skutočnosť, uisťujem vás, že by som to už dávno prestal robiť.
Využívajúc situáciu, mám službu živého poradenstva krok za krokom, kde poskytujem všetky podrobnosti, zlepšenia atď... ;-) (akoby som to nerobil, že? hahah)
a mimochodom, jej cena je hlboko pod jej hodnotou v podzemných nákladoch v Európe, aspoň ak nájdete takúto službu, čo je podľa mňa najťažšie.
Keď sa na to teraz pozerám s odstupom času, úprimne, zaplatil by som takmer akúkoľvek cenu, aby som mal k niečomu takému prístup. Je jasné, že som sa veľa naučil, a to mi nikto nemôže vziať. Avšak všetok čas, úsilie a peniaze, ktoré by som ušetril, by boli takmer nevyčísliteľné, povedal by som.
Môj názor sa môže páčiť viac alebo menej, ale je úplne ucelený, úprimný a zdravý. Okrem toho naďalej píšem, vyjadrujem názory, dávam tipy a odpovedám na otázky - o to tu nejde. Myslím, že to bolo dobre pochopené. Osobne si vážim všetko, čo robíte.