Question "Popcorn" M-30 (lisované 30 mg klony oxykodónu) - má niekto dobrý vzorec?

Doc/Rackstackers

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Investoval som do celkom pekného lisu, značného množstva "API" a MYSLÍM, že mám všetky potrebné spojivá a plnidlá, ale neviem prísť na to, čo dáva tú charakteristickú chuť "spáleného popcornu", ktorú žiadajú všetci moji klienti, ktorí fajčia tabletky. Pre mňa je to frustrujúce, pretože táto chuť nepochádza (pokiaľ viem) z API, ale skôr z nejakého plniva alebo rezu. Ale ako sa hovorí, "zákazník má vždy pravdu". Bez chuti, na ktorú je zákazník zvyknutý, sa na mojom trhu tieto veci pohybujú pomalšie ako melasa v januári. Za každú radu by som bol veľmi vďačný! Taktiež som otvorený partnerstvám, spolupráci a akýmkoľvek vzťahom, ktoré sú obojstranne výhodné. Ďakujem!

Twinkie

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hej, takže U môže robiť Lots m30, ale nemáte Žiadni klienti dir, že alebo čo
Woukd Just be interested in 30mg oxy for good price U can ckntact me If U want

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Skúste použiť chrpu v zmesi spojív, možno sa to podarí

Doc/Rackstackers

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Kukuričný kvet? Brilantné! Ďakujem! Experimentoval som s kukuričným škrobom, so slabými výsledkami, ale kukuričný kvet by mohol byť presne to, čo potrebujem. Som veľmi rád, že som narazil na toto fórum.

Dokonalý príklad toho, ako môžeme mať v súvislosti s projektom tunelové videnie a jednoduchá schopnosť osloviť komunitu, položiť otázky, búrať mozgy, môže poskytnúť prelom, ktorý môže urobiť projekt životaschopným, len tak.

Ak sa to podarí a ja budem schopný prísť s požadovaným hotovým produktom, naozaj by som sa vám rád poďakoval peňažným vyjadrením môjho uznania. Mohol by mi dať šancu otestovať nový BB escrow program, o ktorom som čítal!

Otázka - za predpokladu, že ste vyskúšali toto zloženie, mali ste nejaké problémy s pridaním kukuričného kvetu, ktorý spôsobuje, že hotový výrobok zanecháva pri údení/paľbe hrubé, vyvýšené, tmavé čierne stopy? Určite to nie je problém, ale som zvedavý, či je to vôbec problém, a ak áno, aké opatrenia, ak vôbec nejaké, ste boli schopní prijať na zmiernenie "ťažkého pálenia".

Toto všetko sú z mojej strany len špekulácie, pretože vašu správu čítam prvýkrát teraz a tento víkend nebudem môcť túto teóriu skutočne laboratórne otestovať. Určite vás budem informovať a dám vám vedieť, ako sa veci majú, a ĎAKUJEM!

Suriv01

Don't buy from me
Resident
Reaction score
71
Deals
16
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/groups/reputable-vendor-suriv01-from-worldmarket-us-2-us-deals-only.96/

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Mám niekoľko nápadov, ale pomohlo by, keby ste uviedli, čo už používate, pretože prvá vec, ktorá mi napadne, je celulóza. Popcornové zrná obsahujú približne 5 % (90 % škrupiny) (hemi)celulózy a nevyparuje sa ani nerozpúšťa, len horí.

Chickenshack

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Podarilo sa vám niekedy zapísať recept? Čo pressyou pomocou bude tdp 0 fungovať? Na výrobu pevných tabliet?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Zaujímalo ma, či existuje fórum venované lisovacím tabletám.

Zdá sa, že tu na Breaking Bad je dosť veľa ľudí, ktorí o tom veľa vedia, ale neboli tu zdieľané žiadne in-debth informácie porovnateľné s inými návodmi na syntézu drog, ktoré tu môžete nájsť, prinajmenšom žiadny in-debth opis lisovania tabletiek, ako je 1 mg alprazolamu, 2 mg alprazolamu, M30 a tak ďalej