Predbežne sú k dispozícii katinóny. Nemožno replikovať. [odmena!]

Morda

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
No k tomu, čo bolo známe, Dragon Eric (áno, ten, ktorý "sa neskôr stal podvodníkom" /dlhý príbeh zrejme účty boli prevzaté bla bla bla...) a ďalší hlavný dodávateľ z Číny, nikdy nedodával čistý 4mmc, bola to zmes.

Pamätám si, že som čítal príspevok na inom úli, kde Eric zrejme náhodne (alebo úmyselne) zdieľal niektoré informácie, ktoré boli rýchlo vymazané. Uvádzal pomery 70/20/10 a 80/20. Odvtedy to bola len pokračujúca debata týkajúca sa tejto témy. Už si z hlavy nepamätám, o čo presne išlo. Môžem skúsiť vyhľadať starú konverzáciu, ak to niekomu pomôže.

ak si niekto pamätá, kedysi sa predávali verzie Eric1 Eric2 Eric3 😂🤣 "rovnaké", ale trochu odlišné.

tiež vraj "Eric formula" bola zverejnená na predaj za veľmi vysokú cenu pár rokov dozadu nie som si istý či to bolo skutočné alebo len ďalší podvodník.

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
videl som tiež, že niekto povedal, že 4mmc z Číny nebol čistý, ale údajne bol zmiešaný s 3mmc, nemám však zdroj, ktorý by to potvrdzoval.

ale overilo by sa, či teraz nič nemôže prekonať čínsky mefedron, nie som chemik, ale čo je teraz také iné ako predtým?

teraz sa dá vyrobiť super kvalitný produkt, rovnako ako predtým, hádam

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
68
Oldcool 4MMC je zmes 3/4MMC, ale v skutočnosti som zistil, že ľudia uprednostňujú 3MMC, pretože ľudia chcú viac stimulačného pocitu ako rýchle pokojné účinky čistého meph, tiež vidím, že niektorí ľudia hľadajú učiteľa som bývalý chemik s množstvom skúseností, ak má niekto záujem, môže ma PM

mefistofeles

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Túto informáciu som tiež niekde videl, ale nie je 3mmc rýchlejší? 4mmc má oveľa viac podnetov, pričom nie je rýchly

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
68
3mmc je skôr metamfetamín, zatiaľ čo 4mmc je skôr mdma

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Predložil som laboratóriu vzorku nejakého nedávno vlastnoručne vyrobeného mefedrónu a vyšlo mi 93 %, čo naznačuje vyššiu čistotu ako komerčná predbanová vzorka .

Takže teraz som ešte viac zmätený, keďže to chutí tak jemne, žiadny zásah do hrdla, účinky sú menšie. Bez váhania by som vymenil 1 kg za 250 g (áno, taký veľký rozdiel)

Aj keď naozaj, človek by si myslel, že molekula == molekula.

Skoro si začínam myslieť, že toľko žiadané účinky môžu byť spôsobené nečistotami alebo vedľajšími produktmi 😅 teraz by to bol paradox

Jantje

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Rozlišovali aktuálny mefedrón od jeho izoméru ? Mám pocit, že ich sčítavajú ako rovnaký produkt.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Áno, to, čo som poslal prvýkrát, bolo 3 mmc a tentoraz som poslal 4 mmc. Rozlišujú sa veľmi dobre.

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
BONGIv90KE UMvLu8hr2b SF1dBHX6WJ 6v7iJoWLZb 8CXuYGbxUt 0Qn5J6vGcY